Akıncılar’dan tepki

Akıncılar Derneği Başkanı Mustafa Necati Çağdaş, 11 aylık bebeğe ve anneye pusu kuranları destekleyenlere tepki gösterdi.

02 Ağustos 2018 Perşembe 12:57
Akıncılar’dan tepki

Akıncılar Derneği Çorum Şube Başkanı Mustafa Necati Çağdaş, Türkiye’yi derinden üzen terör saldırısının ihanet şebekelerinin son çırpınışlarının hırçınlığını yansıttığını söyledi.

“Aydınlığa en yakın zaman karanlığın en yoğun olduğu zamandır” diyen Mustafa Necati Çağdaş, Batı’nın zalim yüzü karşısında Osmanlı Medeniyeti’nin evrensel değerlerini savunduklarını vurguladı.

Çağdaş, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Teröristler ve teröri destekleyen sözüm ona devlet müsvetteleri, bizler İslam’ın barış ve adelet savunucularıyız. Sizler haçlı zihniyetinin müsvetteleri, bizler Osmanlı Medeniyeti’nin emanetçisi, mazlumların hizmetçisiyiz. Sizler terörist çapulcuların hamisisiniz.

İşte dünyadaki yaşam tarzımız medeniyet anlayışımız, siz kana susamış çakal sürüsüyken bu kadar farklıyız. 11 aylık bebeğe ve anneye pusu kuranları destekleyenler, yürekleri dağlayan Aylan bebekleri de göremeyecek kadar körler. Bizler bu alçaklıklarınız karşısında susmayacak kadar onurlu vicdan sahipleriyiz. Bu zulümleriniz, artık son çırpınışınızın hırçınlığı. Zalimlikleriniz, yok olmaya yüz tutmuş sözde medeniyetinizin son kahpelikleri. Biz inanıyoruz ki aydınlığa en yakın zaman karanlığın en yoğun olduğu zamandır. İşte sizin alçak karanlığınızın sömürü düzeninizin sonu gelmiştir. Ey terörist sevici müsvette devletcikler ve onların mankurtlaşmış terörist köleleri, kan üstünden hesap yapan kapital para babaları, sözüm ona dünyayı yönettiğini iddia eden NATO’cular, Avrasyacılar, Üçyüzler Meclisi, G7 ülkeleri, size son sözümüş şudur: Allah’ın Kuran-ı Kerim’de buyurduğu gibi, “De ki ey kafirler yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz. Şüphesiz Allah doğruyu söyleyendir ve asla Allah vadinden dönmez ve zulmünüz asla yanınıza kar da kalmaz.”

Son Güncelleme: 02.08.2018 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sukut 2018-08-02 14:05:43

güzel bir yazı başkanımız duygularımızı ifade etmiştir