Aşgın net konuştu: Hiçbir yanlış işe bulaşmadık

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın esnafla bir araya gelirken, "Hiç kimse Halil İbrahim Aşgın ve ekibi yanlış işlere karıştı diyemez.”dedi.

27 Eylül 2023 Çarşamba 17:00
Aşgın net konuştu: Hiçbir yanlış işe bulaşmadık

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın esnafla bir araya gelirken, “Dürüstlük, samimiyet ve tevazu ile 4,5 yıllık görev süresini geride bıraktık. Hiç kimse Halil İbrahim Aşgın ve ekibi yanlış işlere karıştı diyemez.”dedi.

Yapılan açıklamaya göre; esnaf buluşmaları kapsamında, Uğur Mumcu Caddesi ve Velipaşa Sokak esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Aşgın, Çorum Belediyesi’nin çalışmalarını özetledi,  esnafın talep ve önerilerini diledi.

ESNAF BULUŞMALARINA DEVAM

Esnaf buluşmaları toplantısı Uğur Mumcu Caddesi’nde yapıldı. Kahvaltı ile başlayan buluşmaya bölge esnafının ilgisi yoğun oldu. Başkan Aşgın hem esnafla sohbet etti hem de Çorum Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Esnafın talep ve önerilerini de tek tek dinleyen Başkan Aşgın, esnaf dostu belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını bundan sonra da sürdüreceklerini ifade etti.

'MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ'

Başkan Aşgın “Yaptığımız tüm işleri Allah rızası için yapmamız lazım. Yaptığımız, yürüdüğümüz her adımı Allah rızası için atmamız lazım. Bizim makamımız hizmet makamıdır, biz bu milletin hizmetkârıyız. Ne kadar güzel bir halka, ne kadar güzel hemşerilerimize bizi hizmetkâr kıldığı için de Rabb'ime ayrıca şükrediyorum, hamd ediyorum.” dedi.
Seçim öncesi açıkladığı vaatlerin neredeyse tamamına yakınını hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Aşgın “Devam eden yatırımlarımızla birlikte vaatlerimizin tamamına yakınını yerine getirmiş olmaktan dolayı guruluyuz. Bir başkan olarak alnımız açık bir şekilde sizlerin karşısındayız.” Dedi.

'HELAL OLMAYAN BİR KURUŞA TALİP DEĞİLİZ'

Dürüstlük, samimiyet ve tevazu ile 4,5 yıllık görev süresini geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Aşgın “Hiç kimse Halil İbrahim Aşgın ve ekibi yanlış işlere karıştı diyemez.  Allah muhafaza, biz helal olmayan bir kuruşa talip değiliz. Hiçbir yanlış işe bulaşmadık. Sadece bizim şahsımız değil, bundan sonra da bu tarzda insanların tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacak, harama göz dikmeyecek insanlar bu şehri yönetsin. Bu şehir inşallah bundan sonra da helal-haram çizgisinde helalden yana tercihini koyanlarla yönetilsin. Aynen bir ressamın resim yapması gibi, bir şairin şiir yazması gibi biz de bu şehri işleyeceğiz. Allah’ın izniyle güzel bir resim ortaya çıkartacağız.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alparslan 2023-09-27 17:37:30

Belediyedeki Aşgın soyadlılar, Boğacık , İkipınar köyünden aldıkları sözde liyakatlı personel kimler ona baksınlar . Ve daha çok eş dost aldıkları , meclis üyelerinin çocukları

Avatar
Tarık 2023-09-27 17:34:12

Kayda değer İş yapmayınca yanlış da yapılmaz .

Avatar
EMC 2023-09-27 20:16:29

Ak partili olarak sana oy moy yok

Avatar
Veli 2023-09-27 17:07:29

Neye gore kime gore dogru yanlis diye sorarlar adama
Mimar sinan kentsel donusumu 8 kat planlama yanlis olabilir bana gore sana gore dogru olabilir

Avatar
Corumlu 2023-09-27 21:01:03

İngilize kursuda dahil mi baskanim

Avatar
AdaM 2023-09-27 21:13:04

yanlis yapiyodun az daha ulukavak halki, muhtari kulagini cekti kendine geldin Baz istasyonu meselesini unutmadi bu Corum halki

Avatar
Ali 2023-09-27 22:44:13

Ne demek istedin başkan birilerine mesajmı gönderdin. Senmisin alemin doğrusu. Yaptığın yanlışları göremeyecek kadarsın. İlk başlarda özel aracınla geldin belediyeyye şimdi ise devletin resmi arbasıyla gidiyorsun bilmem nerelere. Bu tamı tamına dediğinden dir. Yani bakarsan çok haram var işin içinde üzt düzey yöneticileriniz sizde dahil kaç yerden maaş alıyorsunuz kaç tşl alıyorsunuz açıklarmısınız. Birde kaç tane meclis üyesinin çocuğunu torpiller işe alarak ömür boyu haram yemelerine vesile oldunuz. Bunlar doğru mu

Avatar
Çorumlu 2023-09-27 17:12:24

Aynen :D