Aşgın’a nasihat

Ensar Vakfı'nın toplantısına katılar hemşehrimiz Karaman, Başkan Adayı Aşgın'a bazı nasihatlarda bulundu

02 Aralık 2018 Pazar 20:49
Aşgın’a nasihat

Antalya'da gerçekleştirilen Ensar Vakfı 7. Türkiye Buluşması'na AK Parti Çorum Milletvekili Erol kavuncu ile Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın da katıldı.

Yapılan açıklamaya göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İ. Cenk Dilberoğlu, Ensar Vakfı Genel Kurul Üyesi Bilal Erdoğan, Mütevelli Heyet Üyeleri hemşehrilerimiz Prof. Dr. Hayrettin Karaman, Feyzullah Kıyıklık ve çok sayıda katılımcının yer aldığı buluşmada, Ensar Vakfı'nın çalışmalarının ele alındığı çalıştaylar düzenlendi.

Çalıştayda Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın adaylığından dolayı tebrik edilerek başarı dilekleri iletildi.

ALİ YALÇIN’LA GÖRÜŞTÜLER

Erol Kavuncu ve Halil İbrahim Aşgın, Eğitim Bir Sen'in aynı tarihlerde Antalya'da düzenlediği 13. Türkiye Buluşması'na da özel misafir olarak katıldılar. Kavuncu ve Aşgın, Memur Sen Konfederasyonu Başkanı ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'la görüştü.

NECATİBEY GÖMLEK HEDİYESİ

Ensar Vakfı 7. Türkiye Buluşması'nın kapanış gününde ise Necatibey Gömlek Sahibi Mücahit Keskinel'in özel tasarımıyla üretilen gömlekler Bilal Erdoğan ve Ensar Vakfı yöneticilerine hediye edildi.

KARAMAN’IN NASİHATI

Prof. Dr. Hayrettin Karaman, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olan Dr. Halil İbrahim'le samimi bir sohbet etti. İlk olarak Aşgın'ı tebrik eden ve ona güvendiğini söyleyen Hayrettin Karaman, Aşgın için altın değerinde öğütler sıraladı.

Belediye Başkanlığı'nın önemini ve taşıdığı sorumluluğu kendi üslubu ile aktaran Kahraman, samimiyet, adalet, dürüstlük ve herkesi kucaklayıcı olup, Çorum'un daha güzel bir memleket yapabilmek için Aşgın'a çok önemli ve büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi.

Hayrettin Karaman'ı dikkatle dinleyen Dr. Halil İbrahim Aşgın, elini öperek duasını istediği Hayrettin Karaman'a hepsi birbirinden kıymetli nasihatleri için teşekkür ederken, tüm bu nasihatleri bir an olsun aklından ve gönlünden çıkarmadan Çorum'a ve Çorumlu'ya hizmet yolunda gece gündüz çalışacağını söyledi.

Son Güncelleme: 02.12.2018 21:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkiyem 2018-12-02 21:04:47

Türkiye bu vakıflardan olusumlardan vb kurtulamadığı sürece huzuru refahı bulamaz cıkın su sınirlardan artik yok imamhatipli olacak ensarli olacak surali olacak burali olacak ahlakli olacak arkadas egitimli olacak liyakatli olacak vatanseverr olacak insan olacak insan bu millet imamhatipliyi de ensarliyida solcuyuda sagciyida gördü bırakın artık bu işleri ülke elden gidiyor kontrol kaybedildi

Avatar
Eğitimli Kedi 2018-12-02 21:59:57

Padişah bir gün vezirine sorar eğitim mi cibiliyetmi vezir cibiliyet der.Padişah bir eğitimci çağırır.Der ki bir kediye tepside servis yapmayı kaç günde ogretirsin eğitimci 6 ay der. Kedi 6 ay sonra elinde tepsi ile salona girer. Padişah vezirine tekrar sorar, eğitim mi, cibiliyetmi. Vezir cevap vermeden cebinden küçük bir fare çıkarır yere koyar.Fareyi gören kedi tepsiyi atarak düşer farenin peşine.Vezir padişaha cevap verir CİBİLİYET der.Evet nasihatı için herkesten Allah razı olsun. Güzel olmuş.

Avatar
Çorumlu 2018-12-03 10:35:02

Söylediklerimizi yayınlamıyorsunuz kardeşim

Avatar
drt 2018-12-03 15:37:24

etrafınıçıkr için saran sahte insanları ayırt ederse, telkinlere göre değil liyakata göre düzgün insanlarla çalışmayı kendine görev edinirse, üst si,yasi kimliklerden etkilenmeden belediyecilik görevini özgür iradesiyle yaparsa başarılı olabilir. zormudur zordur. imkansızmıdır hayır.

Avatar
Kararlı 2018-12-02 21:02:34

:(

Avatar
Süküti 2018-12-04 12:22:55

Karaman'ın nasihatta bulunduğu bir adaya oy vermem...