Aşgın’dan tepki, TTB kapatılsın

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın,“Tabipler Odası kapatılsın yerine leblebici dükkanı açılsın.”dedi.

23 Ekim 2022 Pazar 15:04
Aşgın’dan tepki, TTB kapatılsın

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'ni kimyasal silah kullanmakla itham ettiği açıklamalarına tepki göstererek, “Tabipler Odası kapatılsın yerine leblebici dükkanı açılsın. Gerçekten çok daha güzel hizmet edeceğini düşünüyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi ile Çorum Aile Hekimleri Derneği işbirliğinde düzenlenen Hitit Güneşi Aile Hekimliği Kongresi'ne katılan doktorlarla Çorum Odası Gençlik Kampı’nda bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Başkan Aşgın, TTB Başkanı Fincancı’nın açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. “Türk Tabipler Birliği Başkanı’nın açıklamalarıyla ilgili konuşmazsam içime dert olur” diyen Aşgın, “Bu milletin değerleriyle büyüyen, beslenen bu milletin okullarında okuyan, bu milletin çiftçilerinin, yoksullarının vergileriyle hayatta kalıp sonra bir noktaya gelip sonra tepeden bakarak insanları karınca gibi görüp terör örgütlerinin peşine düşerek tarihin en şanlı ordusuna kimyasal silah kullanıyor iftirasını atmak çok basit bir şekilde alçaklıktır. Bunu net şekilde ifade ediyorum” dedi.

Bu açıklamaya Çorum Tabipler Odası ve tabiplerin tepki gösterdiğini hatırlatan Aşgın, “Bu açıklamaları yapan, bu toprakların değerlerine bağlı beslendiği kaynaklara inanmış güvenmiş, ordusuna, milletine inanmış güvenmiş birilerinin hesabı içerisinde olmayan tüm tabiplerimize de selam olsun diyorum. Onların hepsinin yolu aydınlık ve açık olsun. Onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu tür açıklamalar yapılırsa bir önerimiz var bu tür ihanet dolu açıklamalar yapılmaya devam ederse o oda kapanmalı yerine leblebici dükkanı açılmalı. Çorumlular olarak önerimiz bu. Oda kapansın yerine leblebici dükkanı açılsın. Gerçekten çok daha güzel hizmet edeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.10.2022 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cocuk isteee 2022-10-23 15:45:56

Ortalik coluk cocuga kaldi sendende bu laflar beklenirdi hic sasirmadim

Avatar
Bilen 2022-10-23 22:25:56

Doktorlar gerekli titzliği ve özveriyi göstererek adayını çıkarsa oy kullanma zamanı gidip adayını oy kullansa yönetimde söz sahibi olur. Meslek kuruluşlarıda bunlara kalmaz. Aynı durum TÜMMOB içinde geçerli. Meslek kuruluşlarına üye olup odalara sahip çıksak odalarda işlevine uygun çalışır. Kapatmak çözüm değil sayın başkan!

Avatar
Çorum 19 2022-10-24 01:33:24

Anladık TTB yıllardır sicip batırıyor yıllardır teklif şu:TTB ile birlikte ensar tekke zaviyeler vs de kapatılsın

Avatar
Çorum 19 2022-10-24 01:35:32

Reis diyor çök çöken kalk kalkan yerel siyasetçiler reis olmasa bu ekipler sudan çıkan balığa döner

Avatar
Çorumlu 2022-10-23 20:55:55

Sanki Pkk zehirsiz mermi kullanıyor.Birazda hainleri konuşun.Kendim şahidim mermi sıyırıp geçse bile öldürüyor.Biraz vicdan Allahaşkına...