Askeri birlik için Bakan'la görüşme bugün

Çorum'a askeri birlik getirilmesi yolunda sıcak gelişme... Milli Savunma Bakanı ile bugün görüşülecek

06 Mart 2019 Çarşamba 15:21
Askeri birlik için Bakan'la görüşme bugün

MUSTAFA DEMİRER

Çorum’a  askeri birlik getirilmesi için  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüşme bugün.

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat mitinginde Yozgat’a askeri birlik sözü üzerine Çorum da askeri birlik için harekete geçmişti.

Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere devreye sokulmuş ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la da programı müsait olduğunda görüşüleceği sözü alınmıştı.

Edindiğimiz bilgiye göre, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la görüşmek üzere Ankara’ya gidiyor. Görüşmede Çorum’a küçük hacimli bir askeri birlik sözü alınması bekleniyor.

Son Güncelleme: 07.03.2019 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zor seçim 2019-03-06 20:54:29

Yozgat belediyesini almak isterken,Çorum belediyesini bir başka partiye kaptırmak.İşte bütün mesel bu...

banner165