Bakan’la görüştü, o süre uzatıldı

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştü, çiftçilerin ÇKS başvurusu uzatıldı.

11 Temmuz 2020 Cumartesi 18:43
Bakan’la görüştü, o süre uzatıldı

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, çiftçilerin Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) ile ilgili yaşadıkları sorunun çözüldüğünü açıkladı.

Aynı zamanda Meclis Tarım Orman Komisyonu Üyesi de olan Ceylan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşerek, başta Çorum olmak üzere ülke genelinde Çiftçi Kayıt Sistemi’nin yenileme ve yeni kayıt konusunda yaşadıkları sıkıntı nedeniyle çiftçilerden talepler geldiğini hatırlattı.

Her konuda olduğu gibi bu konuda da milletin taleplerini çözüme kavuşturmak için çaba sarfettiklerini anlatan Ceylan, konuyu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye aktardığını bildirdi..
Bakan Pakdemirli’nin de bu taleplerini dikkate alarak çiftçilerin mağduriyetini giderecek bir karar aldığını belirten Ceylan, müracaatlarını pandemi dönemi nedeniyle yapamayan çiftçiler için yeni bir fırsatın doğduğunu kaydetti. Ceylan, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çiftçiler için ÇKS son müracaat tarihinin 1 Eylül’e kadar uzattığını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 11.07.2020 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.