Başbakan’dan hızlı tren sözü

Amasya’da düzenlenen toplu açılış töreni ve belediye başkanları toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu...

20 Ekim 2014 Pazartesi 12:00
 Başbakan’dan hızlı tren sözü


Amasya’da düzenlenen toplu açılış töreni ve belediye başkanları toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, 62 Hükümet Programı’nda yer alan Samsun-Ankara hızlı tren projesini bir kez daha gündeme getirdi.


Amasya’da halka hitap eden Başbakan Davutoğlu, konuşmasında Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale ve güneye doğru inecek hızlı tren hattını yapacakları sözünü verdi.


Amasya mitingine  Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, milletvekilleri, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin ile Belediye Başkanı Cafer Özdemir, çevre illerin belediye ve parti teşkilatları katıldı.


Davutoğlu, konuşmasının ardından beraberindeki bakan ve milletvekilleriyle yapımı tamamlanan eserlerin toplu açılışını gerçekleştirdi. Tören alanında “Sayın Başbakanımız Şehzadeler Şehri Amasya’ya Hoşgeldiniz” pankartı dikkat çekerken Davutoğlu'nun konuşması "Davutoğlu nerede biz oradayız", "Türkiye seninle gurur duyuyor", "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" tezahüratları ile kesildi.





Son Güncelleme: 20.10.2014 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.