Başkan’dan iki buluşma

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, KYK Kerebigazi Erkek Öğrenci Yurdu’da öğrencilerle buluştu, hafta başında ise Buharaevler Mahalle Buluşması’na katılacak.

20 Aralık 2019 Cuma 16:17
Başkan’dan iki buluşma

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, KYK Kerebigazi Erkek Öğrenci Yurdu’da kalan yüksek öğretim öğrencileri ile bir araya geldi. Aşgın, 23 Aralık Pazartesi günü de Buharaevler Mahalle Buluşması’nda vatandaşlarla buluşacak.

KYK Kerebigazi Erkek Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, söyleşi öncesinde yurt yemekhanesini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Kariyer söyleşisine konuşmacı olarak katılan Aşgın, öğrencilere bilgiler aktardı. Öğrencilerden kendilerine mutlaka bir hedef koymasını isteyen Aşgın “Ben 1 yıl öncesine kadar Hitit Üniversitesi’nde öğretim görevlisiydim. Şimdi ise sevginin, kardeşliğin, barışın merkezi olan, güzel insanların olduğu bu şehrin Belediye Başkanı olarak karşınızdayım. Biz gençleri çok seviyoruz ve sizlere değer veriyoruz. Sizlerde şimdiden kendinize bir kariyer hedefi belirlemelisiniz. Şimdiden yapacağınız kariyer planlaması sizlerin önünüzdeki hayatınızın yol haritası olacak.” dedi.

Belediye Başkanı olma sürecine de değinen Aşgın söyleşinin ardından öğrencilerden gelen sorulara da cevap verdi.

BUHARAEVLER’DE MAHALLE BULUŞMASI

Mahalle Buluşmaları kapsamında 15 günde bir sakinlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu kez Buharaevler Mahalle sakinleriyle bir araya gelecek.

Halk Günü toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirten Aşgın “Bu zamana kadar 3 mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik ve mahalle sakinlerimizi dinledik. Son olarak Bayat Mahallesi’nde hemşehrilerimizi dinledik. Mahalle buluşmalarımız kapsamında dördüncü buluşmamızı Buharaevler Mahallemizde gerçekleştireceğiz. 23 Aralık Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz mahalle buluşmamıza tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kollar sıvalı 2019-12-20 20:45:05

Başkan Yine kolları sıvamış işler yoğun galiba resim çek

Avatar
Kadir 2019-12-20 22:03:22

Reis artık yeteeeeeeeer şovu birak işine odaklaaaaaan

Avatar
recep 2019-12-21 15:50:38

yeter artık icraat yap başkan, buluşmanın kimseye faydası yok

Misafir Avatar
He yaaa 2019-12-21 19:03:16 @recep

Evet ya Başkan. Bir sürü projen vardı, ne oldu onlar.

Beğenmedim! (0)