Belediye başkanlarını toplayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyük şehir ve il belediye başkanları ile bir araya gelecek.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 12:35
Belediye başkanlarını toplayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, perşembe günü AK Partili 15 Büyükşehir belediye başkanı ve diğer il belediye başkanları ile bir araya gelecek. Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin  ardından ilk kez AK Partili belediye başkanları ile bir araya geleceği toplantıda yeni döneme ilişkin beklenti ve taleplerini anlatacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tasarruftan, vatandaşın sorunlarının çözümüne kadar birçok konuda mesaj verecek, kamuoyuna açıklanan vaat ve projelerin takibini isteyecek.
Erdoğan cuma akşamı ise Rize’ye  gidecek. Erdoğan’ın seçimlerin ardından yapacağı ilk “teşekkür ziyareti” de baba ocağı Rize’ye olacak. 31 Mart seçimlerinde AK Parti Rize’de yüzde 72.99 oy oranına ulaşmıştı. Rize AK Parti’ye en fazla destek veren il olmuştu.
Erdoğan, Rize’de cumartesi günü partililerle bir araya gelecek. Erdoğan’ın Artvin ve Trabzon’u da hafta sonu ziyaret etmesi ve vatandaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.