Belediye Meclisi Haziran’da toplanıyor

Çorum Belediye Meclisi’nin Haziran ayında olağanüstü toplanacağı öğrenildi.

30 Mayıs 2020 Cumartesi 14:05
Belediye Meclisi Haziran’da toplanıyor

Çorum Belediye Meclisi’nin Haziran ayında olağanüstü toplanacağı öğrenildi.

Belediye yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Belediye Meclislerinin yılda en az üç kez olağanüstü toplantı hakkı bulunuyor. Çorum Belediye Meclisi bugüne kadar bir kez toplantı yaptı. Bir diğer toplantı Haziran ayında gerçekleştirilecek.

Olağanüstü toplantılarda genel olarak Belediye Başkanı’na yetki verilmesi gibi konular gündeme geliyor. Haziran ayında yapılacak toplantıda vatandaşların bekleyen taleplerinin de değerlendirilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 30.05.2020 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğretmen 2020-05-31 13:56:29

şimdiye kadar yetkisi yokmuymuş,hangi konuda yetki alacakta haziranda çalışacak.mehter ve ilahi kamyonuna yetki var.bazı yolları sabunla yıkamaya var.maske y üretmeye var.neye yok.ben söyleyim kurumlarda sıfır atık tplanıyor çöpe atılıyor.belediye bu konuda sadece genel çöple birlikte alıp götürüyor.üzerine düşen göerev demekki bu.çöp toplayanları düşünüyor demekki.kanunen suç işliyor