Belediye’ye çok sert sözler

Çorum Barosu Avukatlarından Teoman Şahin, Çorum Belediyesi'ne çok sert sözlerle tepki gösterdi.

12 Temmuz 2023 Çarşamba 08:06
Belediye’ye çok sert sözler

Çorum Barosu Avukatlarından Teoman Şahin, Çorum Belediyesi’nin eski stadyum alanında başlattığı Millet Bahçesi inşaatına Çorum İdare Mahkemesi’nin durdurma kararı verdiğini, basına ve kamuoyuna da yansıyan bu karara rağmen söz konusu alanda yapım çalışmalarının kısmen de olsa devam ettiğini duyurdu.

‘KANUNA KARŞI HİLELİ ÇÖZÜM’

Çorum Belediye Başkanı’nın kanuna karşı hileli bir çözüm bularak inşaata devam ettiğini iddia eden Şahin, bölgede çalışan işçilerin ‘Biz TOKİ elemanıyız, bizim karardan haberimiz yok’ dediklerini ifade etti.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya ilişkin şöyle dedi:

‘RUHSATSIZ İNŞAAT KONUMUNDA’

“Oysa Yürütmeyi durdurma kararında İmar değişikliğinin kanuna aykırı olduğu da belirtiliyor. TOKİ’nin davanın tarafı olmayışı bir yana şu anda bölgedeki çalışma ruhsatsız bir inşaat çalışması durumunda ve belediyenin derhal müdahale edip durdurması gerekiyor.

‘GÜÇ ZEHİRLENMESİ’

Belediye’nin asıl işveren olduğu gerçeğinden bile habersizler, kurnazlıkla kurtaracaklarını sanıyorlar. Sözün özü Çorum Belediyesi’ni güç zehirlenmesi yaşayan, hukuk tanımaz beyinler yönetiyor demiştik ya. İşte bunların tek şansı yargının da siyasallaşmış olmasıdır. Tuz kokmuş bu yüzden bunların kirlilikleri kısa vadede ya da hemen temizlenemiyor.

TARİH ŞAHİTTİR Kİ…

Ama tarih şahittir ki her Firavun’a bir Musa çıkmış ve Firavun eninde sonunda suda boğulmuştur. Bu seçimle mi olur, tepeden bir emirle mi olur, bir pıhtıyla mı olur, yoksa hiç aklımıza gelmeyen bir şeyle mi olur bilemem.

Son Güncelleme: 12.07.2023 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eğitimci 2023-07-12 09:02:33

Dikkat et!Bunlar çok tehlikeli sözler birader. Ne söylediğini kulakların duyuyor mu?

Avatar
Neden? 2023-07-12 11:33:13

Eski stadın bulunduğu alanı ihya etmek neden ve nasıl firavunluk oluyor? Neden yürütmeyi durdurma kararı alınmış?

Avatar
HAS ÇORUMLU 2023-07-12 11:58:24

Sen kimsin be.
Bu ne biçim üslup.
Kanunu sadece siz mi biliyorsunuz.
Belediyenin avukatları yok mu?
İşler sizin keyfinize göre mi yapılacak.
Belediye bu avukat hakkında dava açmalı.

Avatar
Helal olsun 2023-07-12 15:10:27

Çok kararlı ve özverili bir avukat.Tebrik etmek lazım.Corum için böyle kişilere ihtiyaç var.

Avatar
Nihat 2023-07-12 17:09:31

Arkadaş bu üslûp tehdit değilmi konuta karşıyız dediniz iptal oldu yeşil alana dönüşüyor. Hani siz ağaç sökmeye karşıydınız yeşil alana neden karşısınız spor tesisi yıkılan bir tane her mahalleye tesis yapıldı. Sizde çok iyi biliyorsunuz yapılan açık ve kapalı tesisleri ama sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek ama o günler geçti vesayet devri bitti artık bu işlere halk karar veriyor alışacaksınız bu sisteme millet ne derse o millet iradesi var çok şükür

Avatar
Niçin 2023-07-12 18:54:33

Avukat bey kendini Çorum'a adamış değerli bir insan...Daha Önceki açıklamasinda mahkeme yürütmeyi durdurdu...Buna rağmen belediye inşaat çalışmasını devam ettirme suç duyurusunda bulunurum demişti...Bekliyoruz

Avatar
İSMAİL 2023-07-12 09:53:34

Musa olmak bedel ister.

Avatar
baroN 2023-07-12 15:16:44

baro önce adliyenin altında önce başlattığı sonra durdurduğu sivrisinek yuvasına bi el atsın. mahalle sinek ve kokudan bezdi....