Bu kez Bölge Müdürü söz verdi

Milletvekili Kavuncu, Çorum- İskilip yolu inşaatında Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli ile birlikte inceleme yaptı. Gönenli, 51 Km'lik yol için umutlu konuştu.

17 Mayıs 2019 Cuma 15:46
Bu kez Bölge Müdürü söz verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “Enerjimizi, sinerjimizi, gücümüzü birleştirerek Çorum’un ulaşımdaki alt yapı sorunlarını tamamen çözüme kavuşturacağız” dedi.



AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu ve Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli ile yapımı devam eden Çorum-İskilip karayolunda incelemelerde bulundu. İskilip-Çorum karayolu 1 ila 19 kilometreleri arasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Kavuncu ve Gönenli, daha sonra yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli, İskilip-Çorum karayolunda olması gerekenden daha fazla çalışacaklarını söyledi.

İskilip-Çorum karayolu 1. kilometresinde istimlak çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Gönenli, hedeflerinin yolun 1 ila 18 kilometreleri arasındaki kısmını en kısa sürede tamamlamak olduğunu söyledi.

İskilip yolunda planlı bir çalışma yürüteceklerinin altını çizen Gönenli, “Yarım çalışma yapmayacağız. Bir yeri bitirmeden diğer yerde çalışma başlatmayacağız. Yol çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızda mağdur olmayacak. Bir şehrin değiştiğini yıl sonunda inşallah hep beraber göreceğiz. 51 kilometreden oluşan İskilip-Çorum karayolu 251 milyon liraya mal olacak bir proje. Projenin şuan yüzde 15’i tamamlandı. İskilip-Tosya yolunda da çalışmalar devam ediyor. Yıl sonuna kadar proje çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

ÇORUM’A YAPILAN YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİYİZ

Yolun medeniyet olduğunu dile getiren AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu ise, yolun gelişmenin kalkınmanın en önemli göstergelerinden birisi olduğuna dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti iktidarları döneminde her alanda önemli hamleler gerçekleştirildiğinin altını çizen Kavuncu, “Yollar, köprüler, havaalanları bağlamında insanların hayatını kolaylaştırma adına önemli yatırımlar yapıldı. Çorum’da da bu kapsamda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın görev ve faaliyet alanı kapsamında önemli yatırımları var. Ulaşımda devam eden yatırımlar süresi içerisinde tamamlanacak. Ulaşım hizmetleri bununla sınırlı kalmayıp yeni yatırımlara da imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İskilip-Çorum, İskilip-Çankırı karayolunun bölgede 100 bin nüfusa hitap ettiğini hatırlatan milletvekili Kavuncu, “Her iki proje de hayati öneme sahip. Çorum-İskilip yolu müteaahit firmadan kaynaklanan bazı talihsizlikler yaşandı. Ancak gelinen nokta itibariyle yeni bir firmamız göreve başladı. Yol yapım çalışmaları devam ediyor. Öngörülen süre içerisinde tamamlanacak. AK Parti ulaşımda bir çağ açtı.Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Çorum’daki yatırımlarının süresi içerisinde tamamlanmasının takipçisi olacağız.

Bugünde bu hizmetlerin yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere sahadayız. Ulaştırma ve Altyapı bakanımıza, genel müdürümüz, bölge müdürü ve çalışanlara ve müteahhit firmaya teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

VALİ BRİFİNG ALDI

Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli, Ulaştırma ve altyapı Bakanlığı’nın Çorum’daki yatırımları hakkında Vali Mustafa Çiftçi’ye de bilgi verdi.

Gönenli, İskilip-Çorum, İskilip-Çankırı, Çorum-Osmancık, Kırkdilim yolları ile ilgili sunum yapan Gönenli, önümüzdeki günlerde ulaşımla ilgili güzel işlerin ortaya çıkacağını belirtti.

Ziyarette Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, Bayat ilçe Başkanı Fatih Balcıoğlu da hazır bulundu.

Son Güncelleme: 18.05.2019 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pampa 2019-05-17 20:02:53

İş yapıyormuş gibi çek pampa

Avatar
:) 2019-05-17 20:06:56

Ümmetin umudunun Türkiye Şubesi.. nasıl da çalışıyo ümmet için bak hele .. maşAllah barekAllah

Avatar
Keyhüsrev 2019-05-17 23:37:21

Nereyi işaret ediyorsun o elinle sayın vekil.
İstikbali mi??
:))

Avatar
Teacher 2019-05-18 09:59:43

Işte bakım tam surada laf ile peynir gemisi yürütülüyor:) sizde gördünüz mü?

Avatar
vatandaş 2019-05-18 15:11:02

bak bak bak nasıl poz veriyorum sanki kıtalar arası otoban yol yaptırıyorum.

Avatar
Vütandaş 2019-05-17 16:11:48

İnşAllah bir an evvel biter Corum İskilip Yolu.
İskilip sanayii kavşağında 270.lik viraj mevcut bunun açısal olarak düyürülmasine çalışılmalıdır.
İmçaliçde kapalı spor salonu tiyatro salonu sinema salonu kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali yoktur.
Belediye ve Kaymakamlık desdeklenmelidir.
İlçemiç mağdur edulmemeli. Kale vi altındak mağara çevresi canlandğrılmalıdır.
İlçe merkezine kapalıotopark ihtiyacı mevcuttur.

banner165