Bu kez Deva sordu

Deva Partisi Ankara Milletvekili İdris Şahin, Çorum’da TOKİ Başkanlığı’nca yapılan Silmkent konutlarının akıbetini sordu.

09 Ağustos 2023 Çarşamba 21:05
Bu kez Deva sordu

Deva Partisi Ankara Milletvekili İdris Şahin, Çorum’da TOKİ Başkanlığı’nca yapılan Silmkent konutlarının akıbetini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu.

ÇORUM ZİYARETİNDE İLETİLDİ

Deva Partisi Çorum İl Teşkilatı’nı ziyaretinde kendisine iletilen Sılmkent TOKİ konutları problemini TBMM’ye taşıyan Şahin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanıtlaması istemiyle şu soruyu sordu:

İŞTE O SORU

“Hak sahibi emeklilere söz konusu konutların inşaatı bitirilerek anahtar teslimi hangi tarihte gerçekleşecektir? Bu konutların geç teslimi nedeni ile hak sahibi emeklilerin uğradığı zararların tazmini için herhangi bir işlem yapılacak mıdır?"

AHLATCI’NIN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Deva Partisi Ankara Milletvekili İdris Şahin, TBMM'ye sunduğu soru önergesinde, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı’nın Silmkent TOKİ konutlarına ilişkin seçim öncesi verdiği sözleri hatırlattı, ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile yaptığı görüşme sonucunda paylaştığı bilgileri gündeme taşıdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2023-08-10 00:36:47

Yetkililer koltuk larımın derdinde . Yeni oturanlar ve oturmak isteyenler . Arada millete bir iki beyanat , oyalama taktikleri . Koyun kuzu olmuş millette bakmıyor ki ne iktidar dan hayır var ne de muhalefetten umut .

Avatar
Ali 2023-08-10 00:37:16

Yusuf efendi temmuz demişti . Unuttu galiba

Avatar
Gören adam 2023-08-10 11:54:31

Bin kere yazdım il başkanlığında Sözü geçmeyen Vekil olunca geçermi??

Avatar
fahri müfettiş 2023-08-10 14:51:50

oturmayacak olanlar kiraya verecekler kiralar arttı malum onun için acele ediyorlar.taşınmayanlara vermeyeceksin. zaten kendine devası olmayanlardan meded umanlar

Avatar
Aslınur yelken 2023-09-09 13:06:09