Burası ne zaman bitecek?

Samsun yolu TSO Hizmet Binası önünden geçen güzargahta alt yapı çalışması uzadı, vatandaş işlerin yavaş gittiği görüşünde.

21 Temmuz 2020 Salı 16:43
Burası ne zaman bitecek?

Çorum Belediyesi’nin Gazi Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Sokaklar’da alt yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü açıklanırken, bilhassa yoğun olarak kullanılan Samsun yolu TSO Hizmet Binası ve Kültür Park önünden geçen güzargahta çalışmaların bir an önce tamamlanması isteniyor.
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, şehrin alt yapısını güçlendirmek ve yeni yerleşim alanlarında uzun ömürlü bir alt yapı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam eden Çorum Belediyesi, Gazi Caddesi üzerinde Sağlık Meslek Yüksekokulu’ndan Şehitliğe kadar olan bölgede 920 metre kanalizasyon hat çalışması gerekleştiriyor. Ayrıca yeni yerleşim alanlarının da alt yapı çalışmalarını titizlikle sürdüren Çorum Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy 28. Sokakta kanalizasyon hattı çalışması yapıyor.


Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte asfalt çalışmalarının başlayacağını belirten Belediye Başkan Vekili İsmail Yağbat, “Yağmursuyu, kanalizasyon, park ve asfalt gibi altyapı çalışmalarımız ihtiyaç duyulan bölgelerde tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu. 
ÇALIŞMALAR NE ZAMAN BİTECEK?
Çorum Belediyesi’nin bilhassa araç trafiği açısından yoğun olarak kullanılan Samsun yolu TSO Hizmet Binası ve Kültür Park önünden geçen güzargâhta çalışmaların ne zaman tamamlanacağı merak konusu oluyor.
Konuya ilişkin eleştiri ve görüşlerini dillendiren vatandaşlar, kapsamlı bir alt yapı çalışması bile olsa şehrin ana arterlerini birbirine bağlayan yol güzergahlarında 7/24 zamanlaması ile çalışılarak işin kısa sürede bitirilmesinin önemine dikkat çekiyorlar. Söz konusu güzergahın araç trafiği açısından yoğun olduğunu anlatan vatandaşlar, ayrıca şehrin ana artellerini birbirine bağlayan bu tür yollardaki alt ve üst yapı çalışmalarının daha hızlı sonuçlandırılmasını ümit ettiklerini ifade ediyorlar.
Çorumlular, Çorum Belediyesi yönetimini bu tür hizmetlerde daha hassas davranmaya davet ediyorlar.

Son Güncelleme: 22.07.2020 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarık 2020-07-21 18:01:48

Haberi tüm hızıyla devam ediyor, diyor . Fakat 10 gündür 50 metre yol katedilmedi . Çimento kavşağına çıkmak için bahabeyi dolanıyoruz . Yağbat ta haberi okumamıştır.

Misafir Avatar
TARIK 2020-07-22 12:11:43 @Tarık

Bahabey çamlığının üstünden dolanılıyor. Bahabey caddesi değil

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
yollar yürümekle bitmez.. 2020-07-22 07:19:01 @Tarık

Bahabeyi niye dolanıyorsun... fuar alanının oradan çevre yoluna giden yol var herkes orayı kullanıyor...

Beğenmedim! (1)
Avatar
Ahmet 2020-07-21 22:23:59

Belediyenin fen faaliyetleri uzadıkça uzuyor. oto galericilerinin arkasındaki yol bir ayda zor bitti onunda kenar taşlarını koymadılar . bir aya kalmaz asfalt oralardan patlar . niye bu kadar sündürürler H İbrahim başkan uyarmıyor mu.

Avatar
Bilen 2020-07-21 17:29:10

Zaten herkes her haltı bilir. Özellikle de inşaat işiyse. Yalnız bu habercilikse tek bir sebebi var iyi niyet yüzünden çeneler düştü. Her ağzını açan haklı olsaydı gerçekten mükemmel bir ülkede yaşıyor olurduk. Biz ne yazık ki çıkar sağlamak için eleştiriyoruz. Maddi ya da manevi.

Avatar
Adaletli Adil 2020-07-21 20:42:00

Belediye altyapı çalışmalarını belirli ihtiyaç ve imkanlara göre bir plan dahilinde yapabilir amma her yerde iş yapılıyor gözükmek için imkanları parçalayarak milletinde mağdur etmemek gerekmez mi, TSO çimento civarında olduğu gibi, RTE caddesi Dr sadık Ahmet caddesin de de karınca hızı ile çalışılıyor, Bu politika yanlış sıralamayı iyi yap hızlı bitir vatandaşı mağdur etme bunlar hep yazılır,,,,