Çankaya Üniversitesine transfer oldu

Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu’ndan bir yıldız daha eğitim bursu alarak transfer oldu. Çorum Fenerbahçe basketbol okulu çalışmalarına 3 yıldır devam eden 2004 doğumlu şu an 1,80 boyundaki Elif Dila Bayrak kısa sürede fiziksel ve teknik olarak gelişerek Çankaya Üniversitesine transfer oldu.

28 Haziran 2017 Çarşamba 13:45
Çankaya Üniversitesine transfer oldu

Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu’ndan bir yıldız daha eğitim bursu alarak transfer oldu. Çorum Fenerbahçe basketbol okulu çalışmalarına 3 yıldır devam eden 2004 doğumlu şu an 1,80 boyundaki Elif Dila Bayrak kısa sürede fiziksel ve teknik olarak gelişerek Çankaya Üniversitesine transfer oldu.



Antrenörleri olarak yetenekli sporcumuzun Türk Basketboluna kazandırılması için Öncelikle Fenerbahçe U 13 altyapı antrenörleri  ile görüşmeler sağlanmış,  Mart ve Mayıs 2017 aylarında Fenerbahçe de çalışmalarına katılan ve  hocaları tarafından da beğenilmesine rağmen ailenin İstanbul'a taşınamayacak olmasından dolayı Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmedi.



Daha sonra Çankaya Üniversitesi yetkilileri ile görüşmeler yapılarak sporcumuzun antrenmanlara çıkması sağlanmış ve hocaları tarafından beğenilmesi sonucunda burs verilebilmesi için seviye tespit  sınavına tabi tutulmuş ve başarılı olduktan sonra hızla transfer işlemleri tamamlanmış ve takımla birlikte 5 antrenmana katılarak çabuk uyum sağlaması sonucunda da  11-18 Haziran 2017 tarihlerinde Isparta'da yapılan Kulüpler arası  U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası kadrosuna bir yaş küçük olmasına rağmen dahil edildi ve şampiyonada 6 maç da oynayan Elif Dila Bayrak toplam 37 dakika süre almış bu sürede 11 sayı 10 savunma 1 hücum ribaundu 2 asist 4 top kaybı 1 top çalarak  takımına katkı sağladı. İlk kez katıldığı Türkiye Şampiyonasında otoritelerden tam not alan Elif Dila Bayrak  ilerisi için ümit vermiştir.



BURSA BİZ OLALIM SPOR - ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ 27 -79 kazandıkları grup maçında 4 dakika 42 saniye oynadı 2 sayı 1 savunma ribaund 1 top kaybı yaptı.


URLA BELEDİYESİ - ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ 45 - 58 kazandıkları grup maçında 2 dakika 45 saniye oynadı 2 sayı 2 savunma ribaundu ile oynadı.


ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ - MEÇHUL ASKER ORTAOKULU 80-34 kazandıkları grup maçında 16 dakika 14 saniye oynadı 5 sayı 4 savunma ribaund 1 asist ve 2 top kaybı yaptı.


FENERBAHÇE - ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ  36 – 43 kazandıkları çeyrek final maçında 3 dakika 50 saniye oynadı 1 savunma ribaundu yaptı.


ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ - GALATASARAY 63 - 79 kaybettikleri yarı final maçında 5 dakika 18 saniye oynadı 2 sayı 1 hucum ribaundu 1 top kaybı 1 asist yaptı.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ 44- 66 kazandıkları üçüncülük maçında 3 dakika 17 saniye oynadı ve 2 savunma ribaundu ile maçı tamamladı.



Turnuva sonrasında antrenörler Yaşar Yılmaz Abdurrahman Türker Murat Çalışkan Murat Saat Ömer Mumcu Ve Murat Armutcu sporcuları Elif Dila Bayrak’ı başarısından dolayı tebrik ederek Fenerbahçe Logolu madalya ile ödüllendirdiler. İlerde milli takımlarda görebileceğimiz bir yıldız hem de akademik alanda başarılı bir öğrenci olarak yaşantısına devam etmesi için çok çalışarak hedeflerine ulaşması dileklerini ilettiler. Yeni yıldızlar yetiştirmek için çalışmalara aralıksız devam ettiklerinin belirterek tüm sporcuları spor salonlarına davet ettiler.






Son Güncelleme: 28.06.2017 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.