Çatma çalışmaları inceledi

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma Ebussuud Okulu, Toprak Mahsulleri Ofisi İnşaatı, İskilip Sanayi Sitesi...

22 Ekim 2014 Çarşamba 17:05
 Çatma çalışmaları inceledi


İskilip Belediye Başkanı  Recep Çatma Ebussuud Okulu, Toprak Mahsulleri Ofisi İnşaatı, İskilip Sanayi Sitesi, Kuruçay köy yolu ve onarımı yapılan Şerbetli çeşmesinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yerinde bilgiler edindi.


İnceleme gezisine Belediye Başkanı Recep Çatma’nın yanı sıra meclis üyesi Ahmet Yapacak ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli katıldı.


İlk önce Ebussuud Okulu’nu ziyaret eden Başkan Çatma, burada okula belediye tarafından yaptırılan tuvaletleri inceleyerek personele çalışmaların biran önce bitirilmesi talimatını verdi. Okul Müdürü Mustafa Sancı ile de bir süre sohbet eden Çatma, yanına gelen minik öğrencilerle de yakından ilgilendi.


Daha sonra Belediye Beton Parke tesislerine geçen Çatma, burada Toprak Mahsulleri Ofisi için inşaatı devam eden hizmet ve kantar binası hakkında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.


Sanayi Sitesine de uğrayan Başkan Çatma, esnafla bir süre sohbet ettikten sonra sanayi çevresinde vatandaşların taleplerini dinledi.


Çatma, son olarak Kuruçay köy yolunda bulunan Şerbetli Çeşmesinin onarım inşaatında çalışan işçileri de ziyaret etti.




Son Güncelleme: 22.10.2014 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.