ÇESOB’u ortak akılla yöneteceğiz

ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, birliği ortak akılla yöneteceklerini açıkladı.

07 Mayıs 2022 Cumartesi 20:00
ÇESOB’u ortak akılla yöneteceğiz

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 4 yılda bir yapılan Olağan Genel Kurulu yarın (pazar) gerçekleştirilecek.

ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci kendisine destek veren merkezdeki 12 oda ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan yaklaşık 90 esnafla açıklama yaptı.

Yapılan açıklamaya göre; Akşemseddin Camii önünde yapılan toplantıya; Birlik Başkan Adayı Erdoğan Çerikci’nin yanısıra Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, Mecitözü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhammed Öz, Sobacılar ve Çilingirciler Odası Başkanı Hasan İlhan, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Sebzeciler Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda ÇESOB eski Başkanı ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, merkezden 11 oda başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak Erdoğan Çerikci’ye tam destek verdiklerini belirterek, genel kuruldan da Allah’ın izniyle başarıyla çıkacaklarına inandığını söyledi.
Kılıç, Erdoğan Çerikci’ye başarılar dilerken, tüm oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine de desteklerini yarın bir kez daha sandıkta göstermelerini istedi.

ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci de, şahsına gösterilen ilgi ve verilen destekten dolayı tüm oda başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Toplantıya sadece merkezden 11 oda ile ulaşım mesafesi yakın olduğu için Mecitözü Esnaf ve Sanatkar Odası’nın katıldığını, destek veren ilçelerdeki diğer oda başkan ve yöneticilerinin de selamlarını ilettiğini söyleyen Erdoğan Çerikci, “Yarın Çorum esnafı açısından son derece önemli bir seçim yapacağız. Allah bize nasip eder de seçimi kazanırsak, ÇESOB’u hep birlikte ve ortak akılla yöneteceğiz. Bizim derdimiz de sevdamız da bir. Biz esnafız, esnafın içerisindeyiz ve esnafımız için gece-gündüz demeden çalışacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halk 2022-05-07 20:34:38

Değişiklik herzaman iyidir

Avatar
Bi bunlar kalmıştı? 2022-05-07 23:49:05

Cami önü ne alaka kardeşim. Memlekette yer mi kalmadı.

Avatar
Çorumlu 2022-05-08 10:14:42

Neden sadece iki aday?Binlerce üyesi olan ÇESOB adına tuhaf vede yoruma açık.