CHP’den geçmiş olsun ziyareti

CHP yöneticileri Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i ziyaret etti.

20 Ağustos 2019 Salı 19:04
CHP’den geçmiş olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i ziyaret etti.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle başkanlık görevinden uzak kalan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, dün düzenlenen törenle görevine tekrar başladı.

Şahiner'e geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. CHP Başkanı Hasan Eray Tüfekçi de, Şahiner’i makamında ziyaret etti. İl Başkan Yardımcısı Güngör Atak, İl Genel Meclisi Üyesi Suat Atalay ve Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer ile birlikte Şahiner'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan İl Başkanı Tüfekçi, Sungurlu'ya yaptığı hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirterek, hizmetlerin artarak devam edeceğine inandığını söyledi. Tüfekçi, Başkan Şahiner'e  sağlık, mutluluk ve esenlikler diledi.

Başkan Şahiner de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve heyette yer alanlara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.