Çorum Ziraat Odası TMO ile sahada

Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, TMO yetkilileri ile birlikte TMO silolarında inceleme yaparak çiftçinin sorunları görüştü.

23 Temmuz 2023 Pazar 21:21
Çorum Ziraat Odası TMO ile sahada

Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, Toprak Mahsulleri Ofisi yetkilileri ile birlikte siloları gezdi, çiftçilerin sorun yaşamaması için istişarelerde bulundu.

TMO SİLOLARINDA İNCELEME

Başkan Özdemir, TMO Genel Müdür Yardımcı Cihan Soyalp ve TMO Başmüdürü Fatih Boran ile birlikte TMO alım birimlerini, açık ve kapalı arpa ve buğday silo noktalarını inceledi.

SORUNLARI İSTİŞARE EDİLDİ

Daha sonra çiftçilerin sorun yaşamaması için istişarelerde ve çözüm önerileri hakkında görüş alış verişinde bulunan Özdemir, “Çiftçilerimizi dikkate alarak eksikliklerin giderilmesi için önerilerimizi dinleyen ve çözüm üreten başta Sayın Genel Müdür Yardımcısı Cihan Soyalp ve TMO Başmüdürümüz Fatih Boran’a ve idaresinde özveri ile çalışan TMO personellerine meclisim ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim."

Son Güncelleme: 25.07.2023 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerep Yalçın kaya. Karaağaç köyü 2023-07-24 16:24:06

Çok değerli TMO. Yetkilileri trikale elimizde kalacak bu gidişle trikaleninde alınmasını bekliyoruz biz çiftçiler sevgiler. Saygılar. Efendim