Cumhurbaşkanı geliyor, detaylar Ceylan'dan

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çorum ziyaretine ilişkin hazırlık ları aktardı.

10 Ağustos 2022 Çarşamba 14:53
Cumhurbaşkanı geliyor, detaylar Ceylan'dan

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum İnsani Değerler Platformu’na üye STK temsilcileri ile bir araya gelerek 13 Ağustos Cumartesi günü Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programlarına davet etti.

İlim yayma Cemiyeti Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen istişare toplantısına; AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve STK temsilcileri katıldı.

STK TEMSİLCİLERİNİ DİNLEDİ

STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinleyen Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanını Çorum’da en iyi bir şekilde ağırlamaya çalışacaklarını kaydetti.

Ülke ve dünya gündeminin ele alındığı toplantıda konuşan Milletvekili Ceylan, "Türkiye'nin sorunları var bunların başında tabi ki ekonomi ilk sırada yer alıyor. Ak Parti olarak önümüzdeki süreçte vatandaşlarımızı bu girdaptan çıkarmak için gece gündüz çalışıyor ve üstesinden gelmek için gayret gösteriyoruz" dedi.

'GELECEĞİN İNŞAASINI BİRLİKTE TAMAMLAYACAĞIZ'

İnsani Değerler Platformu’nda güç birliği yapan sivil toplum kuruluşlarının büyük bir cesaretle her zaman çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Milletvekili Ceylan, Türkiye'nin yakın tarihinin hikâyesini beraber yazdıklarını, geleceğinin inşasını yine beraber tamamlayacaklarını söyledi.

GEÇMİŞİ ÖRNEK VERDİ, SON 20 YILI ÖZETLEDİ

Türkiye'nin son 20 yılının Cumhuriyetin kuruluşundan sonraki en büyük demokrasi ve kalkınma hamlelerinin yaşandığı dönem olduğunu belirten Milletvekili Ceylan, “Büyük bir siyasi ve ekonomik bunalımın ardından gelen 3 Kasım 2002 seçimleri ile âdeta bir Anadolu ihtilali başlattık. Ülkemizin önünde yepyeni bir dönemin kapılarını açan 3 Kasım seçimleri ile birlikte Türkiye, milletimizin tamamı için daha fazla demokrasi, daha fazla hukuk, daha fazla adalet, daha fazla ekonomik kalkınma manasına gelen kutlu bir yola girmiştir. Eski Türkiye güzellemesi yapanlar ya dönemi bilmeyenlerdir ya o dönemde yaşananların müsebbipleridir ya da o karanlık dönemden nemalanan vesayet artıklarıdır. Bugün 2002 öncesinin Türkiye'si ile 2022'nin Türkiye'sini karşılaştıran ahlak, vicdan ve izan sahibi herkes ülkemizin nereden nereye geldiğini görecektir. Geçtiğimiz 20 yıl boyunca ekonomide her yıl ülkemizi ortalama yüzde 5 büyüterek ihracatta rekorlar kırarak, tarihî bir başarıya imza attık”dedi.

Milletvekili Ceylan, eğitimde hem altyapı eksikliklerini giderip kaliteyi yükselttiklerini hem de 28 Şubat zihniyetinin yaptığı tahribatın izlerini ortadan kaldırdıklarını ifade etti.

SAĞLIKTA BİRİNCİ SINIF HİZMET

Sağlıkta Türkiye'yi, cenazelerin borcundan dolayı hastanelerde rehin alındığı bir ayıptan kurtarmakla kalmadıklarını, vatandaşlarına birinci sınıf sağlık hizmeti sunan medeni bir yer hâline getirdiklerini aktaran Milletvekili Ceylan, savunma sanayinde yüzde 20 ile başladıkları süreci, yüzde 80 oranında dışa bağımlılıktan kurtararak tamamen yerli savunma sanayisine kavuşturduklarını dile getirdi.

YERLİ VE MİLLİ SAVUNMA SANAYİ

Milletvekili Ceylan, Türkiye'yi kendi silahını, topunu, tankını, helikopterini, gemilerini, insansız hava araçlarını üreten, her yıl milyarlarca dolar savunma ihracatı yapan güçlü bir ülke hâline dönüştürdüklerini, güvenlikte terör örgütlerinin başlarını, Türkiye sınırları içinde ve dışında en dokunulmaz hissettikleri yerde ezme kapasitesine ulaştıklarını söyledi.

CEYLAN'DAN STK'LARA: '2023’ü BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ'
Bu süreçte sivil toplum kuruluşlarının desteği ve dayanışmasının, zorlu mücadeleyi zaferle taçlandırma çabalarında vazgeçilmez olduğunu dile getiren Milletvekili Ceylan, “Nasıl bugünlere omuz omuza, yürek yüreğe vererek geldiysek inşallah 2023'ün müreffeh Türkiye'sini de yine birlikte inşa edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum. Her birinize ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz adına yürüttüğünüz tüm hayırlı çalışmalarda Mevla'dan başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

KADEŞ MEYDANI’NA DAVET

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 13 Ağustos Cumartesi günü Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı programlarda hiçbir sıkıntı ile karşılaşılmaması için çalışmaları yakından takip ettiğini açıkladı.

CUMHUR İTTİFAKI TOPLANTISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum ziyareti öncesinde Cumhur İttifakı’nın hazırlıklarına başladığını duyuran Ceylan, STK temsilcileri ve teşkilat üyeleri ile istişare toplantıları yaparak, çalışmaları bizzat yakından takip ettiğini ifade etti.

Parti binasına gelen Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişinin kendilerinde ve kentte büyük bir heyecana vesile olduğunu kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, belediye başkan yardımcıları, AK Parti ve MHP Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı bir toplantı yapıldığını hatırlattı.

Cumhurbaşkanını en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Ceylan, “Bu vesile ile tüm Çorumlu hemşerilerimizi Cumhurbaşkanımızı karşılamak üzere Kadeş Barış Meydanı’na bekliyoruz” dedi.

TOPLU AÇILIŞ VE MİTİNG

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış törenine katılmak için Çorum’a geleceğini belirten Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanının cumartesi günü saat 15.30’da (Valilik Karşısı) Kadeş Meydanı’nda halka hitap edeceğini ifade etti.

'BİRLİKTE BAYRAM EDELİM'

Vatandaşlar için tüm tedbirlerin alındığını belirten Milletvekili Ceylan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha ağırlamanın onurunu yaşıyoruz. Çok önemli tesislerin açılışını gerçekleştireceğiz. Ulaşım ve trafik dahil tüm tedbirleri aldık. Tabi bu güzel ortama tüm Çorumluları davet ediyoruz. Bu bayramı hep beraber yaşamak istiyoruz."

TÜRK BAYRAĞI DAĞITILACAK

Alana gelen vatandaşlara on binlerce Türk bayrağı dağıtılacağını kaydeden Milletvekili Ceylan, Vatandaşların mitinge kolayca katılması ve sonrasında dağılabilmesi için de tüm tedbirler düşünüldüğünü açıkladı.

Son Güncelleme: 13.08.2022 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Matşah 2022-08-10 15:41:29

Sayın Cumhurbaşkanımız gelince aslında bu beceriksiz 3 milletvekilini ve gereksiz parti yönetimini bir çevre yolunda batçık bile yapamayan yöneticileri bir güzel şikayet etmek lazım

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-08-10 18:15:43

HÜKÜMET 20 yıldır Çorum'un elinden HAVALİMANI, ŞEHİR HASTANESİ, POLİS MESLEK OKULU VB. YATIRIMLARI elinden aldınız, komşu illere verdiniz. Allah aşkına artık yalan söylemeyi bırakın. Çorum ve Çorumlulara gerçekleri söyleyin. Söylediklerinize çocuklar bile inanmıyor. Çorum da YATIRIMLAR yarım bırakılıyor. Çorum TÜRKİYE DE ÜVEY EVLAT muamelesi görmektedir. Her seçim AK PARTİ için ÇORUM her zaman Çanta da keklik, artık bunu herkes biliyor. 20 senedir Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorlar. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. 20 senedir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Gercekler acidir be Reis 2022-08-10 22:20:06

Artik Corum'a gelince, ekmek 1,5 TL, aycicek yagi (5lt) 35 TL, Mazot 3,5 TL , Benzin 4,5 TL , Besi yemi (50 kg) 100 TL, Seker 5 TL , Un ( 50 kg ) 100 TL , Patates 1 TL vb...gibi müjdelere verir Reis. Yoksa verecegi hicbir mujde vatandasi tatmin etmez. InsAllah mitinge gelen vatandaslar hayat pahaliligini, elektrik , dogalgaz zamlarini bilerek gelirler.

Avatar
Eyyyy Corumlulular, size havlani yok , tren yok , duble yollar neyinize yetmiyo :) 2022-08-10 20:31:00

Amasya, Yozgat, Samsun , Tokat, Kirikkale, Çankiri, Ankara parti teskilatlari simdiden otobus ve adam ayarlamaya baslamistir. Corum nufus patlamasi yasar artik. Dombira dombira dombira, Reeeeceeeep Tayyip Erdogan, Recep Tayyip Erdogan :))

Misafir Avatar
Emekli Çorumlu 2022-08-12 19:24:53 @Eyyyy Corumlulular, size havlani yok , tren yok ,

O kadar olsa kamu personeline mesaj atıyorlar mitinge katılacaksınız diye

Beğenmedim! (1)
Avatar
Mert 2022-08-10 15:29:13

Eyyyy belediye ne demek oluyor billboardlara belediye bütçesinden miting afişi astırmak görün bunu çorum halkı

Avatar
İskilipden 2022-08-10 18:41:50

Reisimiz keşke İskilip e gelse. Alparslan Türkeş gelmişti, Turgut Özal gelmişti, Aykut Edebali bir çok siyasetçi gelmişti. İlçemizde Meslek Yüksek Okulu ihtiyacı var Çözüm YOK. İSKİLİP TOSYA YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ Harekat yok. Kale restorasyonu bekliyor, Kültür merkezi ve gençlik merkezi yapılacak idi boş mu çıktı. Toki, Yurt-kur , dere ISLAHLARI vs vs. İlçe yönetiminden biri çıkıp da kardeşim ilçe eriyor eksiklikler var demezmi Çarşamba saat 18.00 civarı salın vekilimiz ilçeye giriş yaptı gerçi yıllarca ilçede öğretim görevlisi olarak görev yapmıştı. İlçe küçülüyor esnaf sıkıntıda. büyük esnaflar gitti gidiyor

Avatar
Vatandas 2022-08-10 15:59:28

Gelince isAllah eyt ile ilgili müjde verir özel sektör canımızı çıkarıyor her gün yalan yanlış durmadan. Eyt ile ilgili formül yazıyorlar Cumhurbaşkanı n kendi ağzından duyalimda rahatliyalim göster reisligini

Avatar
Sami 2022-08-10 17:35:05

İyi, İnsani Değerler Platformunu hatırlamış