Cumhurbaşkanı telefonla bağlandı

Merhum Erol Olçok'un köyünde okutulan mevlide Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla bağlandı

17 Ağustos 2019 Cumartesi 19:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merhum Erdoğan Olçok, Erol Olçok ve Abdullah Tayyip Olçok için okutulan mevlide telefonla bağlandı.

Çorum’un Mecidiyekavak Köyünde, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Sayın İbrahim Kalın’ın da katılımı ile  merhum Erdoğan Olçok, Erol Olçok ve Abdullah Tayyip Olçok için her yıl olduğu gibi bu yıl da mevlid okutuldu.

Mevlid sırasında telefonla Erol Olçok’un kardeşi Cevat Olçok’la görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şahsınızda Olçok ailesinin geçmişlerine rahmet diliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, bu vesileyle de mevlid merasimini şu anda yapıyor olmanız onları anma noktasında çok anlamlı olacaktır. Rabbim inşallah cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın. Şehidlerimizin yolunda  bu süreci devam ettirmeye de, bu gayreti bir vesile kılsın. Ordaki kardeşlerimin hepsine en kalbi sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Çıktığımız bu yolda bizi muzaffer kılsın.” dedi.

Son Güncelleme: 19.08.2019 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.