'Devletin yatırımları kimsenin tekelinde değil'

Ziraat Odası Başkan Adayı Adem Özdemir, delege adayı seçimleri yaklaşırken yaptığı açıklamada, "Devletin yatırımları kimsenin tekelinde değil" dedi.

16 Aralık 2022 Cuma 00:20
'Devletin yatırımları kimsenin tekelinde değil'

Ziraat Odası Başkan Adayı Adem Özdemir, delege adayı seçimleri yaklaşırken bir açıklama yaptı.

Devletin kentte ve kırsalda alt yapı, yol, su ve ulaşım dahil tüm hizmetleri yerine getirmeyi her daim görev saydığını hatırlatan Özdemir, devlet yatırımlarının kimsenin tekelinde olmadığını ifade etti.

İşte o açıklama:

“Devletimiz her zaman 15 yaşındaki vakarlı bir genç misalidir. Güvenliğimizden tutun insanlığın tüm ihtiyaçlarını (alt yapı, yol, su, ulaşım vs.) giderdiği gibi, mezarlık kenarındaki teli dahi çekerek mevtalarına da hizmet vermeyi görev saymıştır.

Bu hizmetleri verenlerin, hakkın ve adaletin timsali Hz. Ömer gibi idarecilerin hayatına bakmalarını tavsiye ederim. Devlet yatırımlarının kimsenin tekeli altında olmadığı, tüm devlet yatırımlarının devlet kurumlarınca yapıldığı, idarecilerin görevlerinin bir gün sona ereceği, devletimizin ilelebet sonsuza denk devam edeceği bir gerçektir. Allah devletimize zeval vermesin.”

Son Güncelleme: 16.12.2022 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-12-16 10:33:05

Çorumun elinden ne var ne yoksa aldılar, komşu ŞEHİRLERE verdiler. Çorum'umuzun elinde bir tek FABRİKALAR kaldı. Ona da göz diktiler, bakalım ne zaman alacaklar. Bizim Çorum insanı takım tutar gibi parti tutmaya devam eder ise yakında haritalar da ÇORUM diye bir şehir göremeyecekler. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
İskilipden 2022-12-16 19:11:03

Doğru ıhtiyacı olan yere yapılmalı. ihtiyaçlad İskilip Meslek Yüksek Okulu, Tosya Iskilip Çorum yolu, Kale restorasyonu kimsenin tekelinde değil