Dış politikayı eleştirdi

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorum merkez, Osmancık, Alaca ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

01 Ekim 2014 Çarşamba 10:19
 Dış politikayı eleştirdi


CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorum merkez, Osmancık, Alaca ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Meclisin tatil olmasını fırsat bilen Köse, vatandaşlarla buluşmayı ihmal etmedi.


Ziyaretlerde Köse’ye İlçe Teşkilatları, İl Genel Meclis Üyesi Yıldız Bek, önceki dönem Belediye Meclis üyesi Kemal Kapısız, önceki dönem CHP İl Yönetim Kurulu üyelerinden Doğan Ergül ve Av. Ufuk Sercan eşlik etti.


Ziyaretlerde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Tufan Köse, Ortadoğu’da yaşanan olayların hükümetin yanlış politikalarının bir ürünü olduğunu söyledi. Ekonomideki düzen ve dengenin  iyi olmadığını savunan Köse, “Gelir adaletsizliği, eğitim, sağlık, taşeron, emekli, çiftçi, işçi, memur, esnaf, işsizlik gibi sorunlarımızı istikrara kavuşturmadan, Ortadoğu’yu bataklığa sürükleyen ve IŞİD gibi terör örgütlerine çanak tutan bir ülke damgası yedik. Bunun sebebi de iktidarın yanlış politikalarıdır.


Dünyadaki bütün savaş ve yaşanan kötü olayların Müslüman ülkelerde olması da manidar. Pehlivanlık teröre çanak tutarak değil güreş tutarak kazanılan bir şeydir. Bizim ülkemizde de AKP hükümeti maalesef ki teröre çanak tutarak pehlivan olacağını zannetti. Terörün, bataklığın ortasında güreş de olmaz, pehlivan da. Hükümetin yaptığı işlerde böyle bir şey yani.


Ülkemizdeki ekonomimiz ve milli kaynaklarımız iktidarın yanlış politikaları yüzünden heba edilmiştir. Sınır ticaretimiz çok olumsuz etkilenmiştir. Ateş çemberine benzin döken AKP  iktidarının Paralel, Balyoz, Ergenekon gibi örgüt ve darbe komplolarının da baş mimarı AKP’nin ta kendisidir! Kuyu kazarken kazma sallayıp sonra da o kuyunun içine düşeceğini anlayınca suçlu arayan AKP aynaya bakmalıdır. Türkiye’nin CHP’ye ve CHP’nin deneyimli kadrolarına ihtiyacı vardır. CHP Türkiye’nin sigortası konumunda olan bir partidir.” diye konuştu.




Son Güncelleme: 01.10.2014 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.