Doktorlar engellilerle kutladı

Doktorlar, 14 Mart Tıp Bayramını Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi'nde kutladı.

17 Mart 2015 Salı 16:17
 Doktorlar engellilerle kutladı


Doktorlar, 14 Mart Tıp Bayramını Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi'nde kutladı.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Vali Ahmet Kara'nın eşi Mesude Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Barış ve Tabib Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak’ın da katıldığı programda Tıp Bayramı engelli gençlerle birlikte kutlandı.


Ziyaretçilerini müzikle karşılayan engelli gençler kendilerini unutmayan misafirlerine teşekkür etti. Engelli gençlerin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik eden protokol üyeleri, sınıfları tek tek gezerek gençlerle sohbet etti.Ardından yağlı boya ve ebrudan oluşan sergiyi gezen misafirler engelli gençlerin fırsat verilirse neleri başarabileceğini gördüklerini söyledi.Misafirler, gençlere bu imkânları sunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür etti.


Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül,programda yaptığı konuşmada fedakârca hizmet eden, gecesini gündüzüne katan, hayatından ödün veren tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladığını ifade ederek“Bu anlamlı günde merkezimizi ziyaret ederek bayramlarını engelli kardeşlerimizle kutlayan tüm sağlık çalışanlarımıza engelli kardeşlerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ömer Sobacı da yaptığı konuşmada “İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük fedakârlıkla yerine getiren, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım. Tıp Bayramı vesilesiyle ziyaret ettiğimiz Engelli Eğitim Merkezi ve gençlerin azmi bizi mutlu kıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.


Yaklaşık 40 doktorun katıldığı ziyaretin sonunda engelli gençler, misafirlerine öğle yemeği ikram etti.



Son Güncelleme: 17.03.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.