Elazığlı Kaymakam teşekkür etti

Aslen Elazığlı olan Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, bölgede depremin ardından yardım için seferber olan ilçe halkına teşekkür ederek, ‘Var olun güzel insanlar’ dedi.

31 Ocak 2020 Cuma 14:37
Elazığlı Kaymakam teşekkür etti

Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Elazığ’da yaşanan depremin ardından duyarlı bir davranış sergileyerek yardım için seferber olan ilçe halkına teşekkür ederek, ‘Var olun güzel insanlar’ dedi.

Aslen Elazığlı olan Kaymakam Mitat Gözen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Elazığ depremi nedeniyle ihtiyaç duyulabilecek yardım malzemeleri için seferber olan duyarlı ve yardımsever Sungurlululara; ilçemiz esnafına, seferber olan kurum ve kuruluşlara, yedi’den yetmişe yürekleri Elazığ ile atan güzel insanlara şükranlarımı sunarım. Kaymakamınız olarak gösterdiğiniz dayanışma ve duyarlılık nedeniyle gururlu; bir Elazığ’lı olarak müteşekkirim. Var olun güzel insanlar.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 31.01.2020 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Acaba 2020-01-31 16:47:12

Yardımlara vesile olan Belediye'ye de teşekkür etseydiniz diye aklıma geldi