Esnaf turunu Bahabey’le noktaladı

Vali Sabri Başköy, esnaf ziyaretlerine Bahabey Caddesi ile devam etti.

11 Ekim 2013 Cuma 10:38
  Esnaf turunu Bahabey’le noktaladı


Vali Sabri Başköy,  esnaf ziyaretlerine Bahabey Caddesi ile devam  etti.

Türkmenler Kıraathanesi, Karabacaklar Tahıl Pazarı, Yeşil Ekmek Fırını, Çiftçiler Kıraathanesi, Zümrüt Halı ile Şen Ticaret ve Şen Bak Gıda Yem İmalat Paketleme Nak. İletişim Turizm İnş. Tic. A.Ş.’ye ayrı ayrı ziyaretlerde bulunan Başköy,, işyeri sahiplerinin sorun ve taleplerini dinledi.

İlk olarak Türkmenler Kıraathanesi sahibi Arap Karacak’ı ziyaret eden Vali Başköy, Çorum Türkmen Köyleri Derneği Başkanı M.Ali Yıldırım ve dernek yönetim kurulu üyesi Seyfettin Servet Mete ile kıraathanede bulunana vatandaşlar ile sohbet etti.

Başköy, Türkmen Kıraathanesi ziyaretinin ardından sırası ile Karabacaklar Tahıl Pazarı sahibi Şahin Karabacak, Yeşil Ekmek Fırını sahipleri Hayati Kazan ve Gazi Kazan, Çiftçiler Kıraathanesi sahibi Battal Kazan, Zümrüt Halı sahipleri İlhan-Demet Özdemir, Şen Ticaret sahibi Dursun Şen ile ŞenBak Gıda Yem İmalat Paketleme Nak. İletişim Turizm İnş. Tic. A.Ş. sahipleri Mustafa ve Ali Şen’e ait işyerlerini ziyaret etti.

İşyeri sahipleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dilegetirerek talep ve beklentilerini doğrudan ilettiler.

İmkânlar ölçüsünde Çorum’un hemen hemen her semtteki esnafını ziyaret ederek, onların talep ve sorunları nı dinlediğini belirten Vali Başköy, “Tüm esnafı ziyaret etme imkânımız yok. Dolayısıyla Çorum’un değişik semtlerindeki işyerlerini ziyaret ederek il genelinin talep ve sorunları gerekse bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında işyeri sahipleri ile fikir alış verişinde bulunuyoruz." dedi.



Son Güncelleme: 11.10.2013 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.