FETÖ'den 14 kişi Adliye'de

Geçtiğimiz hafta FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 24 kişiden 14'ü Adliye'ye sevk edildi

24 Ocak 2018 Çarşamba 16:28
FETÖ'den 14 kişi Adliye'de

Çorum'da terör örgütü FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan zanlılardan 3’ü kadın 14 kişi adliyeye sevk edildi. 
Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile iltisaklı olan Zaman Gazetesinin kapatılmasını protesto için Çorum Adliyesi önünde yapılan eylemlere katılan kişilere yönelik soruşturmada haklarında başka deliller de elde edilen 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti. Çorum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hafta yapılan operasyonla 24 şüpheli gözaltına alınırken, 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.
Gözaltına alınan zanlılardan 14'ü emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra haklarında düzenlenen soruşturma dosyasıyla birlikte adliyeye sevk edildi.

İHA

Son Güncelleme: 24.01.2018 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.