Gençleri sokaktan spor kurtarır

Gül Gençlik, Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (GÜL-DER)Yönetim Kurulu ile bazı dernek üyeleri...

14 Ekim 2014 Salı 12:46
 Gençleri sokaktan spor kurtarır


Gül Gençlik, Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (GÜL-DER)Yönetim Kurulu ile bazı dernek üyeleri, GÜL-DER Üyesi Şahin Güler’in kardeşi KickBoks Antrenörü ve Muaythai Milli Takım Antrenörü Resul Güler’in sahibi olduğu Akademi Spor Kulübü’nü ziyaret etti.


Hayırlı olsun dileklerini ileten dernek yönetimi; Resul Güler’den salon ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgi aldılar. GÜL-DER Yönetim Kurulu Başkanı Yakut Bozdoğan, gençlerin sokaklardan, başıboşluktan ve kötü alışkanlıklardan kurtarılarak sportif aktivitelerin yapıldığı yerlere getirilmesinin önemine dikkat çekti. Gençlerin kendilerini bedensel ve ruhsal olarak geliştirecekleri yerlerin açılması ile bu gibi imkânların gençlere sunulmasının çok güzel ve hayırlı bir çalışma olduğunu belirten Bozdoğan, kazasız ve başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.


Gençlerin sporla kazandıkları disiplini okul başarısında ve hayatlarının her aşamasında göstermeleri gerekliliği vurgulandı.


Tanyeri İlkokulu yanında açılan Akademi Spor Kulübü, eksikliklerinin tamamlanmasından sonra gençlere ve sporseverlere hizmet vermenin mutluluğu içerisinde faaliyetlerine devam edecek.





Son Güncelleme: 14.10.2014 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.