Hatice Külcü huzurevi sakinleriyle bayramlaştı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, Kurban Bayramı öncesi Vali Atıl Üzelgün ve...

01 Ekim 2014 Çarşamba 17:34
 Hatice Külcü huzurevi sakinleriyle bayramlaştı


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, Kurban Bayramı öncesi Vali Atıl Üzelgün ve Hacı-Ahmet Akdağ Huzurevlerini ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin elini öperek Kurban Bayramlarını tebrik eden Hatice Külcü, zaman zaman duygusal anlar da yaşadı.


Belediye Meclis üyeleri Seyhan Günhan, Şaheste Uçar, Süreyya Daşcı Coşgunsu, Başkan yardımcılarının eşleri Sıdıka Yabacıoğlu, Emine Zahir, Havva Candan ile Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinden gelen kursiyerlerin de eşlik ettiği ziyarette Hatice Külcü, huzurevi yetkililerinden bilgi aldı. Huzurevi sakini Kadir Atıcı'nın "Piknik istiyoruz." talebine olumlu yanıt veren Külcü, "Bayramdan sonra havalar sıcak olursa yaparız. Olmazsa Mayıs ayında Allah izin verirse hep birlikte pikniğe gideceğiz." dedi.


114 yaşındaki Hacer Özkan ile özel olarak ilgilenen Külcü, Hacer teyzeye “Ne yedin, ne içtin diyerek" uzun yaşamanın sırrını sordu.


Külcü, "Sizlere Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'nün selamını getirdim. O da sizleri ziyaret edecek. Bu hayat böyle devam etmeyecek, sizlerin tecrübelerinden faydalanmaya geldik. Sizlerin dualarıyla huzur içinde yaşıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah devletimize zeval vermesin. Dua edin birlik beraberlik içinde huzurlu bir şekilde yaşayalım. " dedi.


KKSM kursiyelerinin de tek tek sohbet ettiği huzurevi sakinlerine kursiyerlerin hazırladığı kurabiyeler ikram edildi. Çeşitli hediyeler ve fotoğraflarla ziyaret sona erdi.


Vali Atıl Üzelgün Huzurevi'nin ardından Hatice Külcü ve beraberindekiler bu kez de Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevine geçti. Burada "Ulu çınarlarımız" dediği yaşlıların elini öpen Külcü, bayramlarını tebrik ederek, herhangi bir şeye ihtiyaçları olup olmadığı sordu. Külcü, yaşlılara hediyeler verip, onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Hatice Külcü, ziyaret ettiği huzurevi sakinlerine bayram hediyesi de vermeyi ihmal etmedi. 




Son Güncelleme: 01.10.2014 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.