Heyelanın kapattığı yolda yeni gelişme

İskilip-Çankırı Karayolu’nda heyelan nedeniyle istinat duvarı çöken yolun yapımı için ihale kararı çıktığı bildirildi.

28 Ekim 2019 Pazartesi 17:26
Heyelanın kapattığı  yolda yeni gelişme

İskilip-Çankırı Karayolu’nda heyelan nedeniyle istinat duvarı çöken yolun yapımı için ihale kararı çıktığı bildirildi.

İskilip’ten Mehmet Kaba’nın paylaştığı bilgiye göre, İskilip-Çankırı Karayolu’nun Çukurköy mevkiinde duvarın göçmesi sonucu trafiğe kapatılan yol icin ödenek çıktı.

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek’in girişimleri sonucu, ulaştırma Bakanlığı’nca heyelana maruz kalan yolun yapımı için ihale talimatının verildi. Söz konusu güzergahta çalışmaların gelecek aydan itibaren başlaması bekleniyor.

Son Güncelleme: 30.10.2019 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-10-28 22:39:28

Orada bir ilçe var uzakta..Adı bile geçmiyor.Halbuki o yolu en çok kullanan ilçe. ..Hem de çorum milletvekillerinden birisi kağıt üzerinde oralı:) Bilin bakalım bu ilçenin adı nedir?:)))

Avatar
Mustafa 2019-10-29 00:04:19

Bir Bayatlı olarak artık Çorum un vekillerinden ilgisiz valisinden özel idare genel sekreterinden Umudumuzu kestik. Sorsanız bi sürü proje yaptık, yatırım yaptık derler. Yaptıkları devede kulak. Zaten yüz yıldır hizmet yoktu sizin yaptığınuz yapılması gerekenin 100 de biri. Ya adam gibi Bayat'a da hizmet edin üvey evlat muamelesinden çıkarın, ya da satılık ilçe diye yazın sizde kurtulun bizde kurtulalım. Köylerimiz susuzluktan kırılıyor, bağ bahçe viran oldu meyvelerimiz kurudu. Hastalıklar arttı. Sinekten böcekten kurtulamıyoruz. işsizlik fırladı 20 bin nüfuslu olması gereken ilçe 8 binden de aşağı düştü. Ben 42 yaşındayım hala gurbetçilikten kurtulamadık köyde yaşanacak hal koymadınız. Kime ihale verdiyseniz asfalt yaptık dediğiniz yarım yangalak 5nci sınıf yollarımızda köstebek yuvası. Siz ne iş yapıyorsunuz kime hizmet ediyorsunuz bilmiyoruz ama biz pek bişey göremiyoruz. O vekilleri Bayatta siyasi partileri karşılıyor onlarda onların adamı zaten. Gerçek vatandaşı yanına bile yaklaştırmıyorlar. Bi denk geleyim o vekillerle görüşecem yerin dibine sokmazsam insan değilim. Seçim zamanı kardeş seçimden sonra sen kimsin oluyoruz. Diyecek söz çokta Lafa bakıyorum lafmı diye söyleyeceğime bakıyorum adammı diye. Neyse.. Üvey evlat Bayattan selamlar.

Avatar
Yeşil hilal 2019-10-29 09:53:41

Ne ödeneği ya
Orayı hangi şirket yaptıysa ona tamir ettirilmeli
Gözleri kör ü adam gibi yapsalardı
Hem orayı kontrol edim teslim alan karayolları yetkilisinede görevi kötüye kullanmaktan dava açılmalı.
üstünkörü bi kontrol yapıyo tamam

Avatar
İskilipli 2019-10-28 18:04:58

İhaleyi alan yolu yapan şirketin sorumluluğu yolun garantisi gibi bir sorumluluğu yokmudur. Yolda çukurlar görülmekde idi bu kısımlar da ne omacak yinemi ödeme beklenecek. Yahan şirket niye doğr yapmaz niyi kabul işlemi yapılıp ödene yapılıyor kontrol mekanizmesı işletilmelidir

Avatar
Ali 2019-10-29 01:47:05

Olur mu? Bayat MEM'e tecrübeli şube müdürleri atamaya başladılar:)