Hitit Koşusu’na yoğun ilgi

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Hitit Koşusu gerçekleştirildi.

14 Mayıs 2017 Pazar 13:01
Hitit Koşusu’na yoğun ilgi

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Hitit Koşusu gerçekleştirildi. Bu yıl koşulara ünlü isimler de katıldı. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen koşuya AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’da sporun yayınlaştırılması ve bir yaşam biçimi haline getirilmesi için 8 yıldan beri spora önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. Çorum’u bir spor kenti haline getirmek için çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Külcü, “Sporu ve sportif başarıları teşvik ediyor, şehrimizin tanıtımı için ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapıyoruz. Uluslararası Hitit Koşusu da önemli organizasyonlarımızdan bir tanesi. Hitit Koşusu, yıldızlı koşular kategorisine alındı.” dedi.

Bugün saat 10.00’da Belediye önünden başlayan Uluslararası Hitit Koşusu 10 kilometre genel klasman, 10 kilometre Türk sporcu, veteranlar ve 3 kilometre halk koşusu olmak üzere 4 klasmandan oluştu.

3. Uluslararası Hitit koşusunda Kadınlar 10.000 metrede dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Öte yandan 3.Uluslararası Hitit Koşusunda dereceye giren özel sporculara da madalyalarını verildi.

Son Güncelleme: 30.10.2018 08:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.