Hukukçular Yunan zulmünü raporluyor

Genel Başkanlığını hemşehrimiz Cavit Tatlı’nın üstlendiği Hukukçular Derneği, sınır kapısında Yunanistan'ıın mültecilire uyguladığı hak ihlali ve hukuksuzluğu raporluyor.

09 Mart 2020 Pazartesi 00:47
Hukukçular Yunan zulmünü raporluyor

Genel Başkanlığını hemşehrimiz Cavit Tatlı’nın üstlendiği Hukukçular Derneği, Türkiye-Yunanistan arasındaki sınır kapısında mültecilere yönelik insan hakkı ihlallerinin tespiti için bölgeye gitti.


Pazarkule sınır kapısına ulaşan Hukukçular Derneği yöneticileri, mültecilerle görüşerek karşılaştıkları sorunları dinliyor. Bunlarla ilgili olarak BM ve AİHM kapsamında Yunanistan hükümetinin yaptığı hukuksuzlukları tek tek tespit ediyor.


Mültecilere yönelik tampon bölgedeki hukuksuzluklar ve insan hakları ihlallerini gözlemleyen Hukukçular Derneği, tüm gelişmeleri raporluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dostlar iş başında görsün. 2020-03-09 11:20:47

AKP nin iktidarında yapılanları da rapor haline getirin.Mesela;KPSS de coğrafya birincisi olan Alpaslan'ın 55 puan verilerek mülakat sonucu atama hakkının elinden alınmasını da rapor edin.Maalesef tribüne oynuyorsunuz.Gittiğiniz bir arpa boyu mesafe yok.

Avatar
Çorumlu 2020-03-09 09:23:32

Asgari ücretlinin Çektiklerini de Raporlasanız Birde