Kavuncu Balkanlar yolcusu

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, BMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’ın başkanlığındaki bir heyetle Balkan ülkelerine gidiyor.

19 Aralık 2021 Pazar 18:27
Kavuncu Balkanlar yolcusu

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Karadağ Dostluk Grubu Başkanı Erol Kavuncu, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’ın başkanlığındaki bir heyetle Balkan ülkelerine gidecek.

20 Aralık Pazartesi günü (yarın) başlayacak 4 günlük resmi ziyarete katılacak olan Kavuncu, Makedonya/Üsküp, Sirbistan/Belgrat, Karadağ/Potgoritsa kentlerinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacak. Heyet 23 Aralık 2021 Perşembe günü gece Türkiye’ye dönecek. Heyette TBMM'deki siyasi partilerden temsilciler yer alıyor.

TBMM Baskanı Mustafa Şentop başkanlığındaki heyet parlamento başkanlarını ziyaret edecek, ayrıca edilecek, resmi görüşmelerde bulunacak.

Balkan ülkelerini kapsayan ziyaretlerde ülkeler arasındaki iyi ilişkilerin daha üst seviyelere taşınması, gönül cografyamız Balkanlar’da yaşayan halklar arasındaki kardeşlik bağlarının güçlenerek, kalıcı barışın tesis edilmesi hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Geri gelmese bari 2021-12-19 18:47:47

Keşke bu kavuncu Balkanlara gidince orda temelli kalsa. Zaten bi faydası yok memlekete bari gitsede bi boğaz eksilse mecliste

Avatar
Serkan denen zat'a 2021-12-20 07:40:44

Serkan denen iyi oku ? Bizde kuyruk olmaz , bizde kulak vardir usulsuzlukleri hukuksuzluklari duyariz, göz vardir hak yiyenleri, adam kayiranlari, sahte din tuccarlarini görürürüz, EN ÖNEMLİSİ BEYIN VARDIR ülkemizi , vatanimizi , milletimizi düşünürüz. Kuyruk sende olur kistirip kacarsin saga sola, bazen sallarsin , bazende birilerini yalarsin. Kavuncu'nun Çorum'a ne faydasi var, adam kayirip , birilerini ise yerlestirmekten baska , belki seni de bir yere yerlestirmistir once burda sözlesmeli ol, sonra kadroya gecersin diye. Merak etme zamani gelince kuyrugunu kistirirsin , kim sana mama verirse oraya gidersin Serkan rumuzlu makarnaci

Avatar
Hahahhaha 2021-12-19 21:03:34

Seviyorum bu adamı.. Güzel geziyor güzel fotoğraf çektiriyor vlogu yok mu

Avatar
Corum19 2021-12-19 22:01:59

Balkanlara vizesiz 300₺biletle herkes gidebiliyor önemli olan göğsünü gere gere İngiltere Almanya Fransa ABD Kanada Hollanda vs gidebilmek oralarda el üstünde karşılanmak mahalli ligleri kimse takmiyor

Avatar
Vatandas 2021-12-19 22:29:22

Bu kabiliyetsiz siyasal İslamcılar dil bilmez zaten bunların patronu zaten

Avatar
Öz İskilip li 2021-12-19 22:34:01

Onda o vizyon nerede, gavuncu, adı üstünde.

Avatar
İskilipli 2021-12-19 19:57:36

Sayın mebusum İskilip Meslek Yüksek Okulu için acil girişimde bulunmalı. Oy balkanlardan değil Çorumdan Çorum ilçelerinden gelecek gezmeyi bırakmalı Çoruma bir şeyler kazandırmalğ
Örn: YHT, Acemi birlikleri, Polis Meslek Yüksek Okulu, İller arası bağlantı yolları DUBLE, organize sanayi bölgeleri, asalsan fabrikalarından bir iki tane fabrika vs vs.

Avatar
Serkan 2021-12-19 19:12:00

Geri gelmese bari diyen zat hayırdır bu kuyruk acısı nerden geliyor kavuncu nerde nezaman kuyruğuna basmıştı acaba