Kürşat Ahıshalı güven tazeledi

Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şube Başkanlığına Kürşat Abid Ahıshalı yeniden seçildi.

29 Eylül 2013 Pazar 13:39
 Kürşat Ahıshalı güven tazeledi


Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şube Başkanlığına Kürşat Abid Ahıshalı yeniden seçildi.

1996 yılında kurulan Altı Nokta Körler Derneği'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleştirildi.

Dernek binasında düzenlenen genel kurula, Altı Nokta Körler Derneği Genel Sekreteri Serkan Özkan, Amasya Şube Başkanı Musa Yarar ile birlikte dernek üyeleri katıldı.

Genel Sekreter Serkan Özkan başkanlığında oluşturulan ve tek listeyle girilen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Kongrede yönetime ait faaliyet ve denetim kurulu raporları ile gelir-gider ve tahmini bütçe görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Divan Heyetine Kürşat Abid Ahıshalı başkanlığında hazırlanan tek liste sunuldu.

Yapılan seçim sonucunda Kürşat Abid Ahıshalı, oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi ve yeniden Altı Nokta Körler Derneği Başkanlığına seçildi.

Kürşat Abid Ahıshalı başkanlığında oluşturulan 5 kişilik yeni yönetimde Alaattin Taybırlı , Durak Kocaseçer, Talip Kavlak ve Arslan Şahin görev alırken, Denetleme Kurulu ise, Cuma Aykaç, Naci Yılmaz, Aydoğan Kılınçoğlu’ndan oluştu.





Son Güncelleme: 29.09.2013 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.