KYK Spor Oyunları başladı

Çorum Belediyesi ile Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) ortaklığında düzenlenen “KYK Spor Oyunları” Buhara Kültür Merkezi’nde başladı. Bowling ve dart oyunları ile başlayan etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

03 Mart 2017 Cuma 18:37
KYK Spor Oyunları başladı


Çorum Belediyesi ile Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) ortaklığında düzenlenen “KYK Spor Oyunları” Buhara Kültür Merkezi’nde başladı. Bowling ve dart oyunları ile başlayan etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.



KYK öğrencilerinin katılımı ile düzenlenen KYK Spor Oyunları bayanlarda bowling, erkeklerde dart branşlarında yapılan karşılaşmalarla start aldı. Dart, futsal, bowling, masa, tenisi ve satranç olmak üzere 6 branşta yapılacak oyunlar 19 Mart Pazar günü sona erecek. Belediye ve KYK iş birliğinde bu çapta bir organizasyonun Türkiye’de ilk defa gerçekleştirildiğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, kaza ve sakatlık olmaksızın dostluk içerisinde geçen bir spor şöleni olmasını temenni etti ve bütün öğrencilere başarılar diledi.



Bu oyunların kendilerine sosyallik kattığını belirten KYK öğrencilerinden Kinem Kaya, “Çorum’da böyle bir organizasyon olması çok güzel. Öğrenciler genellikle eğlence odaklı işler yapıyorlar, sporla pek ilgilenmiyorlar ama bu oyunlar sayesinde bir çok kişi burada bir araya geldi. Buradan yeni dostluklarla, yeni arkadaşlıklarla ayrılacağız. Çorum gibi daha küçük ve imkanların sınırlı olduğu bir ilde bu organizasyon çok güzel bir alternatif oluyor. İleriki yıllarda bu oyunlara katılımın daha fazla olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.  




Oyunlara katılan öğrencilerden Oğuzkağan Bozkurt, “Çorum’da aktivite alanımız çok kısıtlıydı, okul yurda, yurttan okula bir hayatımız oluyordu. Bu oyunlar bize aktivite ve sosyallik anlamında yeni bir alan oluşturdu. Bu branşlarda ilk defa oynayan arkadaşlarımız var ama inanıyorum ki bir çoğu hobi edinecek. Çorum Belediyesi ve KYK’nın ortaklaşa düzenlediği bu oyunlara katılmaktan mutluyum.” dedi. 


Son Güncelleme: 03.03.2017 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.