Memur-Sen'de görev değişimi

Memur-Sen İl Temsilciliğinde görev değişimi oldu. Ahmet Saatcı görevi bırakırken, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız Memur Sen'in yeni temsilcisi oldu.

26 Haziran 2019 Çarşamba 19:57
Memur-Sen'de görev değişimi

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Memur-Sen Çorum İl Temsilciliği görevini bıraktı,Memur Sen'in İl Temsilcisi ise Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız oldu.

Memur Sen Temsilcisi Saatcı, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi; "7 yıldan beri yürütmekte olduğum Memur-Sen İl Temsilciliği görevimi, yıllarca birlikte çalıştığımız, camiamız tarafından sevilen, başarılı olacağından en az kendim kadar emin olduğum Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız’a, Memur-Sen Çorum İl Temsilciliği görevini oy birliği ile tevdi ediyoruz.

Bu karar Çorum Memur-Sen'e bağlı hizmet kolları yetkilileri tarafından oy birliği ile alınan bir karardır. Memur-Sen Çorum İl Temsilciliği görevine oy birliği ile getirdiğimiz Ali Yıldız hocamıza hayırlı olsun diyor, her zaman yanında, yakınında olduğumuzun ve olacağımızın bilinmesini istiyorum.

Diğer hizmet kollarındaki başkan, yönetim kurulu, il temsilcilerine bu kardeşlik havasını oluşturdukları, rekabete, kırgınlığa ve kızgınlığa yol açmadıkları için çok teşekkür ediyorum.

Ali Yıldız hocamız aldığı bayrağı çok daha yukarılara taşıyacaktır. Bundan asla şüphemiz yoktur. Çorum Memur-Sen'de zamanımda başlayan birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir.

Memur-Sen İl Temsilciliğim dönemlerimde bana destek veren, yardımcı olan hizmet kolları başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerine, il temsilcilerine ve üyelerimize şükranlarımı arz ediyorum.”

Son Güncelleme: 28.06.2019 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlahi Adalet 2019-06-26 20:53:02

Memur-sen baskanligi zamaninda yaptigi zülümlardan almis olduğu ah ve beddualarin sonucları bunlar. darisi saglik sen baskanligina insAllah

Avatar
Adil 2019-06-26 23:54:21

Milleti korkutarak özellikle yeni ise giren çocuklara üyelik yapan hic kimseninde bir işine yaramayan sendika

Avatar
memur-sen 2019-06-26 22:30:45

Hayırlı olsun Ali Yildiz başkanima bu göreve en idaal başkan. hakkiyla yapacagini dusunuyorum

Avatar
Anladın sen onu 2019-06-27 22:48:02

Darısı sağlık-sen başkanlığından alındığı günü görmeye

Avatar
Güle güle 2019-06-28 09:44:23

Adalet mülkün ve imanın temelidir bunu unutmayın efendiler. İnşAllah sağlık-sen sendikasından da bir an önce yok olup gider. Sendika seçimleri sonrasında hastanede işini yapmakla meşgul olan insanları mağdur etmek ve yıpratmak adına her türlü zulmü yapan ve buna göz yuman, kendi sendikasının üyelerini yer değişikliği ile tehdit eden, üyesinin hakkını aramak yerine yanında olmayanların hakkını yedirmek için elinden geleni yapan bir sendikacı için ne denilebilir ki. Adelet inşAllah tecelli eder.

Avatar
Ne Sıkıntı Var 2019-06-27 09:09:29

Ya bu işte bir iş var neden Ahmet başkan bıraktı anlayamadım. Metal yorgunluğumu?

Avatar
ömer demir 2019-06-28 02:51:31

ne diyordu ahmet bunları hapislerde çürütün neden salıyorsunuz.

Avatar
Ali Yılmaz 2019-06-28 14:58:16

Memur sendikacılığına Çorum'da zirve yaptıran, Memur Sen ve Sağlık Sen il başkanı olarak özellikle sağlık sen ı başarıdan başarıya ulaştaran Ahmet Saatçı kardeşime bundan sonrada başarılar dilerim. Kendi isteğiyle bırakmış olduğu memur sen başkanlığından sonra tüm enerjisini sağlık sen e vereceğinden ve sendikacılık başarısını sürdüreceğinden eski bir sendikacı olarak şüphem yoktur. Memur sen başkanlığına seçilen ali yıldız hocamada başarılar dilerim.