'Millete hizmet için varız'

AK Parti Temmuz ayı İl Danışma Meclisi fuar alanında gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ramazan süresince çalmadık kapı bırakmadıklarını, fakir fukaranın sofrasına oturup, Ramazan bereketini milletin sofrasıyla paylaştıklarını söyledi.

04 Temmuz 2016 Pazartesi 10:34
'Millete hizmet için varız'

AK Parti Temmuz ayı İl Danışma Meclisi fuar alanında gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ramazan süresince çalmadık kapı bırakmadıklarını, fakir fukaranın sofrasına oturup, Ramazan bereketini milletin sofrasıyla paylaştıklarını söyledi.

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Koordinatörü Recep Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve ilçe teşkilat ve belediye başkanlarının katıldığı toplantının divan başkanlığını AK Parti Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan yaptı.


Açılış konuşması için kürsüye davet edilen AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, siyaset akademisi ile ilgili çağrıda bulunarak, parti teşkilatlarının bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan siyaset akademisinden istifade etmelerini beklediklerini söyledi.


Ramazan ayı içerisinde sürdürdükleri faaliyetler hakkında da bilgi veren Bekiroğlu, Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olarak çıktıkları hizmet yolunda her zaman milletin yanında ve hizmetinde olduklarını belirtti.

Daha sonra kürsüye davet edilen Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım da, tüm katılımcıların yaklaşan Ramazan bayramının kutladığını belirterek, gençlere yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Genç seçmene ulaşmak konusunda kararlı adımlarla yürüdüklerini dile getiren Yıldırım, "Gençlerle olan birlikteliğimiz her daim devam edecek." dedi.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da, Ramazan içerisinde yaşanan terör olaylarına değinerek, terörün hiç bir kutsal ve değerinin bulunmadığını belirterek, terörle mücadele eden asker ve polisin yaptığı üstün fedakarlıkların ve kahramanlıkların hiç bir zaman unutulmayacağını ifade etti.

Türkiye üzerinde hiç bir zaman hesap yapmaktan vazgeçilmeyeceğini söyleyen Ceylan, "Hiç bir düşmanımız bu hesap kitaptan bu zamana kadar başarıyla çıkamadı, bundan sonra da çıkamayacak. Terör, Ramazan ayında bile eylem yaparak içyüzünü ortaya koymuştur." dedi.


Toplantının ilerleyen bölümünde, basın kapalı-açık olup olmayacağı konusunda karışıklık yaşanırken, divan Başkanı Mesut Ceylan toplantının basına açık olarak devam edeceği anonsunu yaptı. Daha sonra teşkilat üyelerine hitabetmek için kürsüye gelen İl Koordinatörü Recep Yıldırım, basın mensuplarının çıkmadığını görünce ikinci bölümün özel meselelerin görüşüldüğü bir bölüm olduğunu, basına kapalı gerçekleşmesi gerektiğini belirtti.

 (www.corumhakimiyet.net)

Son Güncelleme: 04.07.2016 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.