Milletvekili Köse de devrede

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, MTA'nın rezerv çalışması yaptığı Mehmetdede Tekke Köyü’ne gitti.

09 Ağustos 2020 Pazar 16:28
Milletvekili Köse de devrede

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Genel Meclis Üyesi Suat Atalay ile birlikte Dodurga İlçesinin Mehmetdede Tekke Köyü’ne giderek Köy Muhtarı Ali Üremiş ve Köy sakinleriyle bir araya geldi.

Maden Teknik Arama Müdürlüğü ekiplerinin ihale ile yaptıkları rezervi araştırmasının köy ve çevre halkını huzursuz ettiğini belirten Köse, doğaya, insan sağlığına, toprağa kesinlikle zarar verilmemesi hususunu takip sözü verdi.

Köse, yaptığı açıklamada, “Yurtaşlarımızın zarar göreceği her şeyin karşısında olduk olmaya da devam ederiz. Bölge halkının her zaman olduğu gibi yine yanında olacağız.” Dedi.

Köy muhtarı ve bölge halkı ise, rezerv çalışması sırasında yaşam alanlarının zararg öreceği endişesini taşıdıklarını ifade ettiler.

Son Güncelleme: 09.08.2020 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayırdır.. 2020-08-09 18:04:11

sayın vekilim ne gerek vardı ki şimdi. seçimlere daha çok var. 4 yılda 1 defa görünme hakkınızı kullandınız yazık oldu...

Misafir Avatar
Hakkı 2020-08-13 14:05:56 @Hayırdır..

Erken mi kullanmış?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatandaş 2020-08-09 16:51:05

Oooo paşa gözüktü hele şükür 6 aydır piyasada yoktu akp milletvekillerinden hiç bi farkın yok tufan kose bi sonraki dönemde chp alevi kökenli değil başka birini çıkarmalı ilk sıradan yerim garanti diye çalıştığı yok

Avatar
Tufan Köse :) 2020-08-09 17:16:49

Aaa tufan Köse.. Çorum milletvekili olan tufan Köse dimi bu.. bu ne şeref böyle , sizi dodurga nın bir köyünde görmek , gözlerim yaşardı inanın..

Avatar
xyz 2020-08-09 18:05:25

ne mutlu ki corum oz ve has evladina kavustu maasAllah insAllah

Avatar
Sözüm Meclisten içeri 2020-08-09 16:59:07

Gelin bizim köyü kazın, bunlar anlamaz. Adamların köyünden belki altın vs çıkacak ama ilginç bir şekilde istemezük diyenler türemiş. Köylü gardaşlarım, toprağınıza sahip çıkın, bunlar almak isterler falan.

Avatar
Mehmet 2020-08-10 09:14:23

Daha sondaj vurulmuş,arkadaşlar altını nasıl çıkaracaklarını dert ediyorlar.Bu köyün insanlarının çoğunluğu Alpagut Kömür Ocağı’ndan emekli.Köyün arkasında Ayva Köyü’ne ait 60 yıldır açık kömür ocağı işletiliyor.Bu çevreci arkadaşların yollarca nedense buralara hiç sesi çıkmamış.O köylerin neredeyse herbir tarafına yıllar önce sondajlar vurulmuş.Şimdi bu arkadaşların kalıtsal muhalifleri ve sözde çevreci alınganlıkları tutmuş.Şimdi Tekkeliler Ege köylülerinin yıllar önce yaptıklarından kazanacakları popülizmin peşindeler de bir sondaj vurulsun,altın bir bulunsun da çıkarma yöntemini ondan sonra tartışalım.Şu tepkinizi hemen topraklarınıza yapılan Obruk Barajına ve ekmeğini zamanında çok yediğiniz kömür ocaklarına da gösterseydiniz samimiyetinizden şüphelenmezdik.