Muhsini tavır'dan öğretmenler günü mesajı

Muhsini Tavır Derneği Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Halaç, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir açıklama yaptı.

24 Kasım 2016 Perşembe 10:56
Muhsini tavır'dan öğretmenler günü mesajı

Muhsini Tavır Derneği Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Halaç, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir açıklama yaptı.

“Bir milletin, milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerimizin üstün çalışmalarına bağlıdır.”diyen Halaç, açıklamasına şöyle devam etti;

” Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerimizdir.
Eğitim insan devşirmek için değil, yetiştirmek için yapılır. Hiçbir grubun, zümrenin tarafı olmadan, var olduğu bu toprakların ruhuyla büyüyen, yetişen nesiller oldukça ülkemiz payidar olacaktır.

Öğretmenlik sadece okulda değil, hayatın her safhasında örnek davranışlar sergileyen erdemli kişilerin mesleğidir. Unutmayalım ki eğitim ordumuzun yüklendiği sorumluluk öylesine önemlidir ki yoğurup şekillendirdiği nesillerin başarı veya başarısızlıklarının yanı sıra ahlaki meziyetler ve zaaflarında da öğretmenlerimizin verdiği eğitimin izleri görülecektir. Bu şuurla mesleğine adanmış öğretmenlerimiz var oldukça eğitim ve öğretimde arzu ettiğimiz noktalara kısa zamanda ulaşacağımızdan hiçbir şüphe duymuyoruz.


Bu duygu ve düşünceler içind
e sadece bugünün değil, yarının da mimarları olan tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum."

Son Güncelleme: 24.11.2016 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.