Otobüsler yeni durakta ringe başladı

Çorum Belediyesi merkez otobüs durağı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’ne taşındı.

25 Ocak 2021 Pazartesi 23:04

Çorum Belediyesi merkez otobüs durağı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’ne taşındı. Halk otobüsleri dün itibariyle yeni duraklarında ringe başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, yeni otobüs durağındaki çalışmaları tamamladıklarını belirterek “Yeni otobüs durağının yeriyle ilgili zemin çalışmalarını ve fiziki düzenlemelerimizi yaptık. Saat Kulesi merkez durağında bulunan klimalı duraklarımızı, jeton satış noktalarını ve kart dolum merkezini Recep Tayyip Erdoğan Caddesindeki yeni otobüs durağımıza taşıdık.” dedi.

Saat Kulesi merkez durağından halk otobüslerinin artık yolcu almayacağını ve indirmeyeceğini hatırlatan Çöplü, “3A, 3B, 3C, 3D, 3E, 3F, 4C, 4D, 4E, 7A, 12A, 13A, 15A ve 17A hatlarımız Recep Tayyip Erdoğan Caddesi yeni merkez duraktan kalkmaya başlarken, son seferini bu durakta bitirecek. Diğer hatlarımız ise güzergahları boyunca ring yapacaklar.” dedi.

Son Güncelleme: 26.01.2021 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayırlı Olsun 2021-01-26 08:46:21

Güzel bir çalışma
Daha önce yapılmalıydı
Merkez durakta beklemesini gerektirecek bir durum yok son durakta beklesin merkezde yolcusunu alıp gitsin beklemesin