Otobüste sohbet

Belediye Başkanı Gül, yeni halk otobüsünde vatandaşlarla sohbet etti, şikâyetlerini dinledi

23 Temmuz 2018 Pazartesi 14:05
Otobüste sohbet

Belediye Başkanı Zeki Gül, geçtiğimiz hafta içerisinde seferlerine başlayan yeni belediye otobüslerinde vatandaşlarla sohbet etti.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Lütfullah Şirin ile birlikte Binevler hattı otobüsüne binen Belediye Başkanı Zeki Gül, vatandaşlarla sohbet etti. İhalesi geçtiğimiz aylarda yapılan ve geçtiğimiz hafta pazartesi günü ilk seferlerine başlayan yeni halk otobüslerini inceleyen Belediye Başkanı Zeki Gül vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendirirken,  Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Lütfullah Şirin’den şikâyetlerin çözümü için harekete geçmelerini istedi.  Vatandaşlardan gelen teşekkürlere de bizzat karşılık veren Belediye Başkanı Zeki Gül amaçlarının Çorumlu vatandaşların en sağlıklı şekilde ulaşım yapması olduğunu belirtti. Ulaşım konusunda vatandaşlara karşı gösterilecek ilgi ve alakanın bizzat takipçisi olacaklarını dile getiren Gül, şikâyetlerin çözümü için gerekenin yapılacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KESANLİ19 2018-07-23 14:32:35

NEDEN KLİMALAR ÇALIŞMIYOR

Avatar
Mertçe 2018-07-24 07:57:12

ALLAH aşkına yapılan şikayetlerde ne yapıyorsunuz? bari milleti aldatmayın siz şikayetleri değerlendirmiyorsunuz sadece sümen altı yapıyorsunuz övgü varsa reklamınızı yapıyorsunuz.

Avatar
Klima 2018-07-24 10:49:28

Başkanım klimaları çalıştırmıyorlar, şoföre defalarca söylenmesine rağmen duymamazlıktan geliyor ve bildiklerini yapıyorlar.