Payitaht’ta Çorum tanıtımına teşekkür

Şehir Plancısı Hasan Paşa Kahvecisi Hasan Kiraz, TRT 1’de yayınlanan Payitaht dizisinde Çorum için yapılan tanıtıma teşekkür etti.

30 Kasım 2020 Pazartesi 14:29
Payitaht’ta Çorum tanıtımına teşekkür

Şehir Bölge Plancısı Hasan Paşa Kahvecisi Hasan Kiraz, TRT 1’de yayınlanan Payitaht dizisinde Çorum için yapılan tanıtımdan dolayı Çorum Belediyesi’ne, Çorum Kültür ve Turizm Derneği’ne, Payitaht Abdülhamid ekibine ve ES filme şahsı ve işletmesi adına teşekkür etti.

Kiraz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Kuruluşumuzdan bu yana, tarih sahnesinde yer alan ve çok önemli hizmetler vermiş olan 7-8 Hasan Paşa’nın tanıtımı için çok büyük mücadele veriyoruz. Hasan Paşa ile alakalı tanıtım dökümanlarını yol boyunda firmamıza konuk olan yüzlerce kişi ile buluşturduk. Onlara Hasan Paşa’nın tarihte ne kadar önemli kırılımlar da kahramanlık yaptığını anlatıyoruz. Bilgiler veriyoruz, işletmemizin ismini seçerken bile tanıtım amacıyla çıktığımız bu yolda faaliyetlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Tam da bu noktada geçtiğimiz hafta sonu TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisini büyük bir gurur ve keyifle, göğsümüz kabararak izledik.

Abdulhamid’in söylediği ‘’Eğer 7-8 Hasan Paşa Olmasaydı belki bugün biz de olmazdık’’ cümlesi ile bu zamana kadar yapmaya çalıştığımız tanıtım, devletin Kanalında çok daha büyük kitlelere ulaştı.

Bu Organizasyonda emeği geçen başta Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın olmak üzere tüm belediye çalışanlarına, Çorum Kültür ve Turizm Derneğine, Payitaht Abdülhamid ekibine ve ES filme şahsım ve işletmem adına çok teşekkür ediyorum. Ne demiştik; Çorumlunun Yaptığını Herkes Yapamaz.”

Son Güncelleme: 30.11.2020 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaşa.. 2020-11-30 17:25:59

parasıyla yada para vermeden yaptırsana.. nasıl bişey yaptıracaksın merak ettim :)

Misafir Avatar
Vatandaş 2020-11-30 17:39:45 @vatandaşa..

Parasını verirsen herkes her yerde reklamını yapar, caddelerde gördüğün bilboardlara bedavadan reklam afişi astırıyor mu mu belediye ? Ya da hangi kurum yapıyorsa bu işi ? Ben yapılan reklamı eleştirmiyorum ki yaptırsana ne olacak merak ettim demişsin. Parasını vererek reklam yaptırmışsınız neye teşekkür diyorum ? Anlamadın galiba

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çorumlu 2020-11-30 15:08:59

Duyarlı adam , aferin

Avatar
Vatandaş 2020-11-30 16:51:55

Neye teşekkür ya para verip reklam yaptırmışsınız, para vermeden reklam yaparlarsa teşekkür edin para vererek yaptırdıklarımıza değil

Avatar
Ali Osman 2020-12-01 07:41:18

Yok oara versin yok vermedin mesele bumu ahmaklar ecdadını öğren izle filmi yapanlarada Allah razı olsun de 80 senedir puttan başka birşeymi görsünüz sefiller.

Misafir Avatar
Vatandaş 2020-12-01 10:22:17 @Ali Osman

Ben ecdadımı dizi izleyerek öğrenenlerden değilim. Senin gibi... Ecdadımı öğrenmek için kitap okurum. Sana da tavsiye ederim. Yoksa burada sefil duruma düşersin ;)

Beğenmedim! (0)