Protokol imzalandı, keresteciler taşınıyor

Çorum'da Hıdırlık bölgesinde bulunan keresteciler S.S Çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi içine taşınıyor.

26 Temmuz 2023 Çarşamba 19:18
Protokol imzalandı, keresteciler taşınıyor

S.S Çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi içerisinde keresteciler sitesi kurulacak.

Çorum’a Türkiye'ye örnek olacak bir sanayi sitesinin kazandırılması amacıyla çalışmaların sürdürüldüğü Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde keresteci esnafı için de bir bölüm inşa edilecek.

Bir süre önce Marangozlar Odası Başkanı Yücel Şahin’in başkanlığında kurulan S.S Genç Keresteciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi’nde keresteci esnafının toplu halde hizmet verebilecek bir alanda yeni işyerleri yapılması konusunda talepte bulundu.

Marangozlar Odası Başkanı Yücel Şahin ve Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı arasında yapılan görüşmeler neticesinde anlaşmaya varıldı.
Yapılan anlaşma gereği Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi’nde Keresteciler Bölümü oluşturulacak. Keresteciler bölümünde 44 adet işyeri yapılacak ve esnafa tahsis edilecek.

PROTOKOL İMZALANDI

Zanaatkarlar Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı ile Genç Keresteciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Yücel Şahin arasında işyerlerinin yapımı ve satın alınması ile ilgili protokol imzalandı. İmza töreninde her iki kooperatifin yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra yüklenici firma yöneticileri İrfan Yaşar ve Çağrı Yaşar da yer aldı.

Törende konuşan Zanaatkarlar Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, amaçlarının Çorum’da esnafı işyeri sahibi yapmanın yanında aynı sektörde faaliyet gösteren esnafları da toplu halde bir arada bulundurmak olduğunu dile getirdi. Bu doğrultuda yapımı tamamlanan Hurdacıların ardından Keresteci esnafının da toplu halde bir bölgede Zanaatkarlar Sanayi Sitesi’nde faaliyetini sürdüreceğinin altını çizen Mustafa Fındıkcı, yapılan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

TÜM KERESTECİLER AYNI YERDE OLACAK

Marangozlar Odası ve Genç Keresteciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Yücel Şahin de Hıdırlık Bölgesi’nde bulunan keresteci esnafını toplu halde faaliyet göstereceği bir yere taşıma konusunda yaptıkları girişimler neticesinde en uygun yerin Zanaatkarlar Sitesi olduğuna karar verdiklerini anlattı.

Zanaatkarlar Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptıkları görüşmeler neticesinde 44 işyeri konusunda anlaşmaya vardıklarını dile getiren Yücel Şahin, anlaşmanın her iki tarafa ve yapılacak işyerlerinin keresteci esnafına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

AŞGIN’A ÖZEL TEŞEKKÜR

Fındıkcı ve Şahin, keresteci esnafına Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi’nde yer tahsisi konusunda Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın da önemli katkısı olduğunu dile getirerek, esnaf dostu Başkan Aşgın’a da özellikle de teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 26.07.2023 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.