Protokol parkta bayramlaştı

İskilip'te kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerinin halkla bayramlaşması, Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da Şehir Parkı'nda gerçekleşti.

18 Ekim 2013 Cuma 14:58
Protokol parkta bayramlaştı


İskilip'te kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerinin halkla bayramlaşması, Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da Şehir Parkı'nda gerçekleşti.

Yapılan açıklamaya göre, bayramın ilk günü saat 14.00'te gerçekleşen bayramlaşmada İskilip Kaymakamı Şuayip Gürsoy, Cumhuriyet Savcısı Tarık Demir, Belediye Başkanı Numan Sezer, Jandarma Komutanlığı'nı temsilen J. Başçavuş Yunus Güven, İlçe Emniyet Amiri Cihan Ercan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, İlçe Sağlık Müdürü Feyzullah Özcan, İskilip esnaf Odası Başkanı İsmet Uslu, İl Genel Meclisi Üyesi Yaşar Ağzıkara, Ak Partili yöneticiler ve kamu kurum amirleri hazır bulundu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen bayramlaşmanın ardından protokol mensupları İskilip Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret etti.


Protokol engelli çocuğun bayram sevincine ortak oldu

İskilip'te protokolün halkla bayramlaşmasına katılan İskilipli bedensel engelli Mehmet Ali Gökçe isimli çocuğa protokol büyük ilgi gösterdi.

Başta İskilip Kaymakamı Şuayip Gürsoy olmak üzere bütün protokol mensuplarının yerinden kalkarak bayramını kutladığı Engelli Gökçe'nin sevinci görülmeye değerdi. Protokol mensuplarının elini öperek harçlık alan Gökçe'nin sevincine bayramlaşmaya katılan halk da ortak oldu.




Son Güncelleme: 18.10.2013 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.