Sungurlu kurdu, çadır kent tamam

Çorum'un Sungurlu Belediyesi Hatay'ın İskenderun ilçesine çadır kent kurulumunu tamamladı.

19 Şubat 2023 Pazar 23:08
Sungurlu kurdu, çadır kent tamam

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesi, Hatay'ın İskenderun ilçesine çadırkent kurdu.

Sungurlu İlçesi'nde faaliyet gösteren tesisatçı ustaları  da, çadır kent kurulumu için önceki gün gönüllü olarak Hatay'a gitmişti.

Sungurlu Belediyesi tarafından bir süre önce Hatay'a çadırkent kurulumu için kampanya başlatmıştı. Kurulacak olan çadırkent için gönüllü olan tesisatçı ustaları, önceki gün akşam saatlerinde Hatay'a gitmek üzere yola çıktılar.

SUNGURLU BELEDİYESİ ÇADIR KENT KURDU

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesi, Hatay'ın İskenderun ilçesine çadır kent kurdu.

Dün Sungurlu'da faaliyet gösteren tesisatçı ustaları Hatay'a giderek çadır kent kurulumunu tamamladı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Sungurlu Belediyesi çadır kentimizi sobaları ile birlikte kurup; depremzede ailelerimize teslim ettik. Bu projede katkısı olan ve Hataylı vatandaşlarımızın sıcak bir ortamda barınmasına vesile olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Hatay'da kurduğumuz çadır kent için gönüllü çalışan tesisatçı kardeşlerime, hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.02.2023 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.