Sungurlu SGK binası ihale edildi

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Sungurlu SGK binasının ihale edildiğini açıkladı.

01 Temmuz 2020 Çarşamba 00:12
Sungurlu SGK binası ihale edildi

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Sungurlu Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binası yapım işinin ihale edildiğini ve yüklenici firmaya yer teslimi yapıldığını açıkladı.
Milletvekili Kaya yaptığı açıklamada, "813 metrekare üzerine yapılacak yeni hizmet binamız, bodrum dahil 3 kattan oluşacaktır. Yeni hizmet binamız Sunguroğlu Mahallemizdeki 680 ada, 1 parsel nolu arsa üzerine yapılacak olup hizmet binamız 270 gün içerisinde tamamlanıp Sungurlu halkımızın hizmetine sunulacaktır.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Duran Cesur 2020-07-01 10:32:08

Sn Vekilim Sungurlu’nun binanın arsasını şimdiki Belediye Başkanımızda Prim alacağına karşılık alıp bu duruma getirdik Ama Osmancıkda binamızın olmadığını arkadaşlarımızın çalıştığı yerin iyi olmadığını Sn Vekillerime 5 senedir söylüyorum Bir arsa bulup binamızı yapalım

Avatar
Kırkdilimli 2020-07-01 13:12:53

Kırkdilim Osmancık yolu 2029 ya da 2030 A biter sanırım

Avatar
Hz Ömer adaleti 2020-08-31 21:01:18

Merhaba Bir sungurlu lu olarak yeni temeli atılan sgk hizmet binası temelinden su çıkıyor gece gündüz motorlarla su çekiyorlar yaklaşık bir aydır böyle vatandaş artık arabalarını yıkıyor bu suyun üstüne bina yapmak ne kadar doğru Bi haber yaparsanız. Yazık günah. Şimdiden teşekkürler.