Trafiğe miting düzenlemesi

Çorum Valiliği yarınki miting nedeniyle trafikte bir dizi tedbir aldı. İşte kapanacak yollar ve park yasağı olan yerler...

11 Şubat 2019 Pazartesi 11:40
Trafiğe miting düzenlemesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum’u ziyareti nedeniyle trafikte bir dizi tedbir alındı. Bu tedbirler çerçevesinde kapanacak yol ve ana arterlerin dışında sürücülerden alternatif yolları kullanmaları istendi. Ayrıca Salı günü kapatılan yerlere park edilen araçlar, çekici ile fuar alanına götürelerek fuar alanına park edilecek.

Çorum Valiliği’nce yapılan açıklamaya göre, sürücülerin, trafik tedbirleri kapsamında trafik güvenliğinin sağlanmasına katkıda bulunarak, mağduriyet yaşamamaları için alınan tedbirlere uyması gerekiyor.

İşte o tedbirler:

Bugün saat:19.00 ile 12 Şubat 2019 Salı günü ziyaret programı sonuna kadar İl Merkez Abide Meydanı miting alanına kurulacak platform ve bu alanın güvenliğinin sağlanması amacıyla; Saat Kulesi Kavşağı ve Garanti Kavşağının bulunduğu İnönü Caddesi üzeri ile Tuzcular Kavşağından Cengiz Topel Caddesi Telekom Kavşağına kadar olan yol kesimleri üzeri taşıt trafiğine kapalı olacağından Abide Meydanından geçiş yapmak isteyen araç sürücüleri alternatif yol olarak Osmancık Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Akşemseddin Caddesi, Cemilbey Caddesi istikametlerini kullanacak.

Yarın (12 Şubat 2019 Salı günü) da saat:08.00’den itibaren Gazi Caddesinin Çimento Kavşağından Saat Kulesine kadar olan kesimi, Hamit Kaplan Caddesinin tamamı, Fatih Caddesi, Akpınar Caddesi, Akşemseddin Caddesi, Ilıca Caddesi, Albayrak Caddesi, Osmancık Caddesi, Hıdırlık Caddesi, Taşhan Caddesi, Bahabey Caddesi (Emniyet Lokali Kavşağına kadar), Çamlık Caddesi, Eşref Hoca Caddesi, Kıbrıs Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Cemilbey Caddesi,  Fevzi Çakmak Caddesi, İskilip Caddesi, Fen Lisesi Caddesi, Varinli Caddesi, Çiftlik Caddesi, Çatalhavuz 26. Sokak, Sel Sokak, Mavral Sokak, Kulaksız Sokak, Çorum - Ankara çevre yolu ve bağlantılı yan yollar, AHL Park etrafı, Ulucami çevresinin her iki yönündeki kesimlerine ve bu cadde-sokakların bağlantıları üzerine araçlar park edilmeyecek. Bu yollar geçiş yolu olarak kullanılacak.

Yukarıda belirtilen yerlere araçlarını park eden vatandaşların araçları çekici marifetiyle İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası karşısında yer alan fuar alanı açık park alanına çekilecek. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için belirtilen gün ve saatlerde alınan tedbirlere uygun davranarak güvenlik kuvvetlerine yardımcı olmaları istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yazık 2019-02-11 21:19:38

sadece trafiğe mi? okullara bile ayar çekildi. okullar tatil. umarım Akşener ve Kılıçtaroğlu gelincede tatil ederler.