TÜMSİAD’dan Vali Kara’ya hayırlı olsun ziyareti

TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği) yöneticileri Vali Ahmet Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

04 Kasım 2014 Salı 17:53
 TÜMSİAD’dan Vali Kara’ya hayırlı olsun ziyareti


TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği) yöneticileri Vali Ahmet Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı  Abdurrahman Kılıç, derneğin faaliyetleri ve Çorum’un ekonomik yapısı hakkında Vali Kara’ya bilgi verdi.

Çorumun ve ülkemizin ortak çıkarları noktasında iş dünyasının  toplumun tüm kesimleriyle birlikte hareket ettiklerini ve bundan sonrada hizmet  etmeye hazır olduklarını belirten Kılıç, TÜMSİAD Çorum Şubesi olarak üyelerin sektörel ve toplumsal gelişimi için destek ve çözüm üretmeye çaba gösterdiklerini ifade etti. Kılıç, Türk ekonomisine katma değer sağlamak için çalıştıklarını belirterek, Vali Kara’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

İş dünyasına kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Vali Ahmet Kara ise, üzerlerine düşen her görevi imkanlar ölçüsünde yapmaya hazır olduklarını belirterek, TÜMSİAD yönetimine  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyelerinden  Atalay Özüyağlı, İhsan Uğur, Atilla Demiral ve İhsan Kadife hazır bulundu.




Son Güncelleme: 04.11.2014 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.