Tur firmasına tepki

Gezi amaçlı tur organizasyonları yapan bir şirket İskilip’in manevi değerlerinden Ebussud Efendi’ye yönelik sözleri tepkilere neden oldu,

24 Ekim 2019 Perşembe 12:49
Tur firmasına tepki

Türkiye’nin çeşitli bölgelerine gezi amaçlı tur organizasyonları yapan bir şirketin İskilip’in manevi değerlerinden Ebussud Efendi’ye yönelik sözleri tepkilere neden oldu.

İskilip’e düzenleyeceği gezi programına katılmak isteyen müşterileri için bir tanıtım programı hazırlayan söz konusu tur firması, ilçenin gezilecek tarihi ve turistik mekanları arasına Şeyh Yavsi Cami ve anıt türbesini de dahil etti. Firma, söz konusu tarihi cami ve anıt ziyaretini ‘Birçok masum insanın katline neden olan fetvaları ile ünlü Ebu Suud Efendi’nin babası Şeyh Yavsi Cami ve anıt mezarının görülmesi’ şeklinde tanımladı.

Tur firmasının sözleri İskilip’in yanı sıra ilçe dışında yaşayan çok sayıda İskilipli’nin eleştiri ve tepkilerine neden oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.