‘Türk milleti bizimle yürüyor’

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, referandum sürücünde beliren kaos planlarına dair açıklama yaptı.

28 Ocak 2017 Cumartesi 14:27
‘Türk milleti bizimle yürüyor’

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, referandum sürücünde beliren kaos planlarına dair açıklama yaptı.

Aras, “Ülkemiz referandumun sürecine girmiştir. Türk milletinin iradesi sandıklarda bir kez daha tecelli edecektir” dedi. 

“Milliyetçi Hareket Partisi tarihinin her döneminde Türk milletinin, devletimizin, memleketimizin ihtiyaçları doğrultusunda, krizleri, sıkıntıları, tıkanıklıkları gideren, çözen bir tutum içerisinde olmuştur” diyen Aras, açıklamasında şunları ifade etti:


“Sayın Genel Başkanımız, anayasa ve yasa ihlalleriyle kangren haline gelen yönetim sorunlarının ortadan kaldırılması amacıyla hükümete milletin hakemliğine dayanan bir çıkış yolu sunmuştur.

İktidar partisi ile MHP arasında varılan mutabakat sonucunda Türkiye'de hükümet modelini yeni bir zemine oturtan Anayasa Değişikliği Paketi hazırlanmıştır. Tıkanmış sitem ve yönetim anlayışıyla Türkiye, uçurumun kenarına getirilmişti. Türk milliyetçilerinin feraseti milletimizi ve devletimizi büyük bir tehlikeden korumuştur.

Amacımız arıza sinyalleri veren, tehlike alarmı çalan, güvenlik duvarları yarılan sistemi bir üst fazda yeniden kurmak, yeniden inşa etmektir. Milliyetçi Hareket Partisi, ülkesine, milletine, devletine, bayrağına, imanına sahip çıkmaktadır. Türk milletinin de, bunu böyle görüp, böyle değerlendireceğinden zerre kadar endişemiz yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi, ülkesine, milletine, devletine, bayrağına, imanına sahip çıkmaktadır. Bu yolda milletimizin bu milli uzlaşma ruhunda ve milli birlik yolunda bizimle yürüdüğünü görüyoruz.

Milletimizin de Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkemizin bekası için elini ve gövdesini taşın altına nasıl koyduğunu fark ettiğini ve anladığını düşünüyoruz.

KAOSA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Bu süreçte kaos üretmek için pusuya yatıp felaket senaryoları yazanlar yine fırsat peşine düşmüşlerdir.

Milletimizi kutuplaşmanın, krizin, kamplaşmanın, karanlığın ve kargaşanın içerisine atmak için sıraya geçmişlerdir. İftirayı meslek edinenler bir türlü uslanmamıştır.

Referandum üzerinden milleti fikir ve duygu planında ayrıştırmayı amaçlayan profesyonel nifakçılar kampanyalarına çoktan başlamışlardır. Cepheleşme ve siyasal çatlakları derinleştirme planını ortaya sürmüşlerdir.

Ülkücü kisvesinde dolaşan, ülkücülerin sırtından geçinen küçük bir sözde azınlık kişisel heves ve hedefleri için olmadık oyunlar içine girmişlerdir. Bunlar; fitne çağcılar, elinde ülkücü kanı bulunan Perinçekçiler, Kandil beslemeleri, FETÖ'cüler, sözde aydınlar, CHP’lilerle ve HDP'lilerle kolkola girenlerdir. Televizyonlarda MHP hakkında atıp tutmakta, gazetelerde MHP'yi kesip biçmekte, hep birlikte hücuma geçip MHP'ye saldırmaktadırlar.

Milletin menfaatlerini düşündüklerini söyleyip, sonra da işi gücü bırakıp iftira kitapları yazmaya, fitne kampanyaları yürütmeye yeltenmektedirler. Ülkücülükten dem vurmaya kalkıp, televizyonlarda eleştiri yaptığını zannederlerken ülkücülerin katilleriyle bir olmaktadırlar. Milliyetçi Hareket Partisinin kurumsal kimliğini ve liderini eleştirme dozajını hakarete ve iftiraya vardıran bu tipler, solcu, devrimci, komünist artıklarının dümen suyuna girmişlerdir.

Düşünce ve fikirden mahrum zihinler kin kusmakta, buhran ve bunalım çığırtkanlığı yapmaktadır. Zihinleri bulandırmak ve kafaları karıştırmak için attıkları her iftira ve fitne yumağı kendilerine dönecek, tarih Milliyetçi Hareketi ve Liderini yine haklı çıkartacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi devletinin yanında, milletiyle beraberdir. Felaket tellallarının oyununu bozacağız. Milletimizle birlikte kargaşaya ve kaosa geçit vermeyeceğiz.

CUMHURİYETİ HEDEF ALAN TEHDİTLERE SON VERECEĞİZ

Bizler milli muhalefet anlayışını sergiliyoruz. Demokrasilerde acz ile sorun çözülemeyeceğinin farkındayız.

Hakikat dışında yol arayan, haysiyetsiz bir abesle karşılaşacaktır. Türk milliyetçileri hakikatle kaderini belirlemiş, haysiyetle fikir kutbunu tayin etmiş milletin onurlu fertleridir. Milletimiz, hedeflediği geleceğin aleyhinde bir sonuca vardığının farkındadır, bu sonuçtan şikâyetçidir, tarihte bunun sebeplerini bularak kendini yerle gök arasında kararsız dolaşmaktan kurtarmak istemektedir. Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak buna öncülük edeceğiz.

Rejimi riske sokan siyaset ittifakının mahzeninde uzun süredir yığılıp biriken ve Cumhuriyeti hedef alan tehditlere engel olup, sünger çekeceğiz.
Biz millet için evet diyoruz.
Biz devlet için evet diyoruz..
Biz Cumhuriyet için evet diyoruz..
Biz Türklüğün bekası için evet diyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi, devlet ve millet varlığının güvenceye alınıp güvenli bir şekilde istiklal içinde istikbale taşınması için evet diyecektir.



Son Güncelleme: 28.01.2017 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.